review: Aquabeads Cars…

Aquabeads Cars

Aquabeads Cars

Toen ik een paar weken geleden een mailtje kreeg of wij deze wilden testen, hoefde ik niet lang na te denken. We hebben immers een echte cars fan in huis. Milan was blij verrast toen hij niet veel later de doos mocht opmaken en de mooie dozen met cars erop zag. En nog leuke hij mocht ze zelf maken. Milan vind knutslen zo leuk.

Dit is echt is voor de natte herfst en koude wintermaanden!

Milan vind het echt helemaal geweldig dat dit in het van Cars gemaakt is. Ja je raad het al, het zijn heel veel rode of gele (ligt eraan welke set je gekozen hebt) beads (kralen, balletjes), met een paar witte, oranje, zwarte of grijze beads. Milan kon dit heel makkelijk zelf maken. Bij de 3d had hij af en toe wat hulp nodig. Uiteraard zaten er voorbeeld bij waarmee Milan (de kids) gelijk aan de slag kon (kunnen).

Je hoeft deze beads niet te strijken gelukkig. De kids vinden strijkkralen super leuk, zelf vind ik het minder leuk, handig. Dit is ideaal met een beetje water en dan laten drogen zitten de kralen aan elkaar.

Cars 3D pakket

Je kan niet alleen een standaard pakket van Cars kopen, maar ze hebben ook super gave 3d Pakketen. Je kan hiermee Blimsem McQueen en Ramirez helemaal zelf maken. In de doos zit een duidelijke handleiding met voorbeelden hoe je de diverse lagen in elkaar moet zetten. Een ondergrond, een schraper en een sparyflasje. En dan zitten er nog beads in. Deze zitten in zakjes per kleur, zelf heb ik ze even in een bakje gedaan.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Deze sets zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Kinderen van vier kunnen inderdaad zelf de kralen erin doen. Milan is 6 en die had er weinig moeite mee. Ik kan mij voorstellen dat het voor jongere kinderen soms een preciesie werkje kan zijn en dat ze af en toe net een kleurtje verkeerd leggen. Hier is het dus handig om af en toe mee te kijken. Wel had Milan wat hulp nodig bij het sprayen, de kralen moet namelijk even goed nat (niet kletsnat!!) gemaakt worden zodat de kleefkracht van de kralen goed vrij komt. De hele bead moet namelijk nat zijn omdat hij anders niet aan alle kanten kleeft. Dan moeten de beads eerst even drogen. Wel iets langer dan de 10 minuten die worden aangegeven. Wij hebben het een poosje (30 min) met rust gelaten. En daarna alles in elkaar gezet, hier had Milan ook even wat hulp bij nodig.

Op deze website kan je meer informatie vinden of ze bestellen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *