Varen met de blogboot in Giethoorn

blogboot

Voor mij was dit de tweede keer dat ik mee mocht varen met de blogboot. Deze keer wat het in Giethoorn. Samen met een groep andere bloggers mochten wij meevaren met de rondvaart boot door de grachten van Giethoorn.

De organisatie

Marquerita van Marstyle organiseert al een aantal jaren de blogboot. Voorheen was dit alleen in Amsterdam. In Amsterdam ben ik ook een keertje meegevaren.

De boot

In Giethoorn kun je verschillende soorten boten huren. Deze keer gingen wij met een rondvaartboot, dat is zeker een aanrader om een keer te doen. Je krijgt dan alle ins en outs over Giethoorn te horen. Zelf vind ik een fluisterbootje wel erg tof. Die gaat niet te snel en je kunt heerlijk genieten van al het leuks om je heen. Hier kun je super makkelijk een bootje huren in Giethoorn.

Heydude

Op de blogboot varen vaak ook een aantal merken mee. Deze keer was dat Heydude. Deze keer hadden ze tofvel en Sockwel mee.

Tofvel

Tofels zijn hand gemaakte pantoffels uit Nepal en hebben een Scandinavisch design. Ze zijn gemaakt van wol. De Tofvel bestaat uit één geheel, gemaakt van 100% natuurlijk wolvilt afkomstig van vrij grazende schapen. En worden zachtjes geschoren.

Door het wol is de Tofvel, ademend en temperatuur regulerend. Het beste kun je er met blote voeten in. Je krijgt geen zweet voeten en ze werken dan het beste. Het wolvilt houdt de voeten warm tijdens koude dagen, maar heeft een verkoelende werking tijdens warmere dagen. Je hebt ze met leren zool, maar leer staat mij echt tegen. En met rubberen zool.

Er zijn twee soorten hoge en lage modellen in verschillende kleuren. Ze zijn unisex ideaal voor hem en haar. En ideaal nu het gas zo duur is. Kan de kachel een stuk lager en toch blijf je lekker warm.

Tofvel

Deo van Alka

We hebben ook een korte presentatie gehad van de deodorant van Alka. Op mijn andere website heb ik hier al een keer een uitbreidde review over geschreven. Zij zijn samen met nog een andere deodorant mijn favoriet. Deze wissel ik af. Ze zijn 100% vegan en je blijft de hele dag fris ruiken. Meer informatie over Alka kun je vinden op hun website.

Sockwell

Sockwell heeft voor iedereen wel de juiste sok!

De sokken dragen bij aan een energieker gevoel, minder vermoeide en/of opgezwollen voeten en benen en een aangenaam, geurvrij voetklimaat. En de sokken zijn er voor elke gelegenheid. Van actief tot dagelijks. De trendy designs maken Sockwell leuk om te dragen. Ze zijn er in heel veel soorten helaas heb ik nu net echt foeilelijke gekregen! Ik had om roze gevraagd, maar die waren waarschijnlijk op en heb ik echt dus deze niet hele mooie gekregen. Ik ga deze voor een van de jongens gebruiken en ben benieuwd naar de werking van de sokken.

De sokken zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals bamboe, merinowol en alpacawol. De sokken zijn stijlvol en kleurrijk ontworpen met trendy designs.

Nog even de voordelen van de Sockwell op een rijtje .

  • Kwaliteits compressiekousen / compressiesokken
  • 4 zone compressie / therapeutisch
  • Innovatie breitechniek (gefabriceerd in Amerika)
  • Gemaakt van natuurlijke materialen (bamboe en wolvilt)
  • Sportsokken, Lifestyle sokken voor dagelijks gebruik, medische sokken en essentials
  • Voorkomt zware en vermoeide benen, betere bloedcirculatie, meer energy, betere prestaties en een sneller herstel
  • Helpt tegen aandoeningen als oedeem, hallux valgus, diabetes
  • Geurneutraliserend, vochtabsorberend, hout de voeten warm en droog

Na het varen en de presentaties was het lunchtijd …

We hebben lekker op het terras gezeten bij Brasserie de Pergola. Ze hebben daar een uitgebreide lunchkaart met veel lekkere gerechten erop. Voor mij werd er iets vegans gemaakt. Het was erg lekker en super leuk personeel.
Na de lunch zijn we nog met een klein groepje Giethoorn in gegaan en daar nog wat gedronken.

Kortom het was een super leuke en gezellige dag.

Dit is ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *