Bedankt

Bedankt

Hoe vaak zeg je eigenlijk bedankt per dag?

Dit is vaker dan je denkt. Zo bedanken we iemand die de deur voor ons open houdt, in de winkel als iemand ons iets aangeeft, tegen de juf omdat ze je iets mededeelt en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Maar we zeggen soms ook te makkelijk alleen maar bedankt. Bedankt mam dat jij vandaag op de kinderen hebt gepast, meestal is een “simpel” bedankje voldoende. Soms wil je deze mooie woorden extra kracht en waardering meegeven. Hoe leuk is het om degene die jij graag wilt bedanken een leuk cadeautje te geven, als bedankje.

 

Een bedankje doen we meestal bij een:

Bruiloft (als de gasten weg gaan krijgen ze een bedankje mee omdat ze geweest zijn)

Verjaardagsfeestje (Aan het einde krijgen alle kinderen een bedankje mee omdat ze op het feestje geweest zijn)

Bedankt omdat iemand iets voor je gedaan heeft (helpen met verhuizen bijvoorbeeld)

Uitvaart (Laatst kregen we na een uitvaart, ook een bedankje mee)

 

Bedanken kan op verschillende manieren, bij memoriae.nl hebben ze een aantal leuke tips voor je.

Snoep bedankjes

Koffie bedankjes

Thee bedankjes

Bloemen bedankjes

De koffie en thee bedankjes zijn erg leuk en voor de prijs hoef je het niet te laten. De koffie of thee zitten in een gekleurd zakje naar keuze en wat het extra persoonlijk maakt is dat je er een persoonlijke boodschap op kan laten drukken. Ook de bloembuideltjes vind ik erg leuk! Dit is een jute zakje (buideltje) gevuld met stro en een zaadje of bolletje van de bloem naar keuze erin. En ook deze kan je weer helemaal persoonlijk maken door een persoonlijke tekst op het wensenkaartje te laten drukken. Een bedankje hoeft niet altijd duur te zijn, maar de gene die jij bedankt zou het wel enorm waarderen.

Zelf vind ik het erg leuk om mensen om mij heen te bedanken, de ene keer doe ik dit inderdaad wel met een aardigheidje en de andere keer alleen met woorden. En ja zelf krijg ik ook regelmatig een bedankje te horen en soms met een leuke attentie. Hoe vaak bedank jij iemand? En geef jij dan graag een aardigheidje om iemand te bedanken?

Article Categories:
Home

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don't Miss! random posts ..