Kinderschoenen

Kinderschoenen

Kinderschoenen

De voeten van de kinderen blijven maar groeien! Regelmatig mogen wij nieuwe kinderschoenen kopen. Toen de boys nog een stuk kleiner waren, koos ik vooral de schoenen. Tegenwoordig kiezen de boys zelf liever.

Goed voetbed

Zelf vind ik goede schoenen erg belangrijk zeker voor de kindervoet die nog volop in ontwikkeling is. In de winkel laat ik mij dan ook altijd goed adviseren over het voetbed.

Sportschoenen

Vooral de oudste twee boys lopen het liefst de hele dag op sportschoenen. Sportschoenen zijn een stuk minder geschikt om de hele dag op te lopen. Samen met de boys heb ik afgesproken dat we het om en om doen. Is voor de schoenen ook beter, dan kunnen ze een dagje luchten.

Luchten?

Ja het is voor de schoenen en voor je voeten goed als je niet iedere dag op dezelfde schoenen loopt. Als je twee paar schoenen hebt wissel ze dan af. De ene dag de één en de andere dag de anderen. Zo kunnen ze luchten, dat ze niet naar zweet gaan stinken. Dit is ook goed voor de voet. De ene schoen geeft stevigheid en steun op de ene plek en de andere schoen juist weer op een andere plek.

Zelf kiezen

De oudste twee kiezen graag zelf hun schoenen uit. Het lis leuk om te zien hoe ze beide een totaal andere smaak hebben. Door ze zelf te laten kiezen ontwikkelen ze goed hen eigen smaak hen eigen smaak. Samen kijken we dan welke het beste zit en het lekkerste loopt.

Milan heeft ook wel voorkeuren voor wat hij mooi vind. Ik laat hem ook altijd zelf kijken en kiezen. Samen kijken we dan of het geschikte schoenen zijn. Soms vind ik ze echt foei lelijk… Dan probeer ik hem nog op andere gdachte te brengen. Bij Milan lukt dit soms nog wel.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *