BABY born dezember cadeau tip …

Welkom in de verrijkte wereld van BABY born

De wereld van BABY born wordt groter en groter. In het nieuwe interactieve bedje wordt BABY born heerlijk wakker. In de volledig uitgeruste badkamer staat alles klaar om fris aan de dag te beginnen: een lekker gevuld badje, potjes crème, tandenborstel, washandjes en shampoo. Hup, tijd om een outfit uit te zoeken! In een coole “leren” jasje, hippe legging en een mooi paar sneakers, is BABY born klaar om op de scooter met helm de stad in te gaan! Ook breidt de wereld van BABY born uit met nieuwe familieleden. Van oudere broertjes en zusjes tot en met de komst van de BABY born soft touch 36 cm voor de allerkleinste poppenouders. De Sister Styling Head met een nieuw gezicht, accessoires, spelden en hoog kwalitatief haar geeft uren lang speelplezier. BABY born kan uiteraard niet zonder BABY born Animal Friends! Ook staat de komst van een prachtige Unicorn in de planning. Heerlijk zacht, met prachtige kleurrijke manen. De Unicorn komt met een zadel zodat ze er samen op uit kunnen gaan. Klaar voor de wereld van BABY Born?

 • BABY born Magic Bed Heaven
 • BABY born bath
 • BABY born Bath Toothcare Spa 
 • BABY born Bath Toilet
 • BABY born Bath Wash & Go Set
 • BABY born City RC Scooter
 • BABY born City Scooter Combo
 • BABY born City Scooter Helmet 43cm
 • BABY born Soft Touch Little Girl 36 cm
 • BABY born Sister and Brother
 • BABY born Unicorn
 • BABY born Sister Styling head

De BABY born is er voor verschillende leeftijden

Voor de allerkleinsten: BABY born First Love

Dit is een kleine pop en is gemaakt van fluweelzacht materiaal. Hierdoor is de pop zeer geschikt voor baby’s en kleine kinderen.

My Little BABY born Super Soft is voor kindjes vanaf 1 jaar

Ook de My Little BABY born Super Soft is erg zacht en daarom fijn voor je kindje om met de pop te knuffelen. Er zit ook een speentje bij wat aan de pop vastzit. Zo kan de baby ook getroost worden of lekker met de speen in bed.

My Little BABY born Badplezier is voor kindjes vanaf 2 jaar

Deze pop is zeer geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De pop kan lekker in het badje voor het slapen gaan. De pop is nadat ze in bad geweest is, zo weer droog. De pop kan ook eten, plassen en is makkelijk aan en uit te kleden. Op deze leeftijd kan je kindje al leuke rolle spellen doen. En deze pop leent zich daar prima voor.

BABY born Interactive voor kinderen vanad 3 jaar

Deze pop kan nog meer dan de little BABY born. Ze kan uit haar flesje drinken en pap met een lepel te eten. Ook deze pop kan plassen op het potje, maar ook op de poppen wc. Als ze te laat naar de wc of het potje gaat, dan plast ze in haar luier. Als de pop moe is gaat ze huilen echte tranen. Zodra ze in haar bedje ligt gaat ze lekker slapen.

Een perfect december cadeautje dus.

vegan kruidnoten maak je gewoon lekker zelf …

Zo houd je je container schoon en fris

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *