De amulet van de elfenkoning

Geronimo Stilton - de amulet van de elfenkoning - lezen - kinderboeken

De boeken van Geronimo Stilton zijn hier favoriet. Milan kan er geen genoeg van krijgen. Hij neemt de boeken mee naar school om te lezen en thuis leest hij ze ook graag. Het liefst samen lezen. Het fijne aan De Geronimo boeken is dat ze er voor elk leesniveau zijn. Voor kinderen die net beginnen met lezen, en ook de spannende Fantasia boeken voor de grotere basis school kinderen (groep 7 en 8).

De Amulet van de elfenkoning

Deze keer mogen wij het spannende verhaal van de amulet van de elfenkoning lezen. Samen met Milan lezen we een aantal bladzijden voor het slapen gaan. Stoppen is moeilijk, omdat het zo spannend is en je steeds wil weten, wat er op de volgende bladzijde gaat gebeuren. De volgende dag heeft Milan het boek mee naar school genomen om het onder de les verder te lezen. En stiekem vind ik dat best wel jammer, want ik ben zelf ook wel nieuwsgierig hoe het verder gaat.

Wat erg fijn is aan de Geronimo Stilton boeken, is dat het een iets groter lettertype is en dat er veel leuke plaatjes staan om de fantasie nog meer te stimuleren.

Het verhaal

Snikheet is het in Muizeneiland. In slaap gesukkeld tijdens het wachten op een verkoelend ijsje, wordt Geronimo wakker in Fantasia. Hij is nog maar nauwelijks van de schrik bekomen, of hij is al tot scheidsrechter bij het Grote Drakenkampioenschap Vliegrugby gebombardeerd! Dekselse draken, hij weet niets van rugby, als dat maar goed gaat met al die opvliegende spelers! Wanneer iedereen met het kampioenschap bezig is, sluipt iemand het kasteel van elfenkoning Cervus binnen in en steelt zijn magische amulet. Geronimo moet en zal de dief te pakken krijgen, maar deze lijkt hem steeds te slim af te zijn. Lukt het Geronimo om de dief te ontmaskeren? Fantasiastisch Fantasia voor een fabelachtig prijsje! Deze 128 pagina’s tellende flexcover zit boordevol spelletjes, recepten en DIY’s en natuurlijk een mega-spannend verhaal!

Handig om te weten

Inhoud

Taal Nederlands Bindwijze Hardcover Druk 1 Verschijningsdatum September 2019 Illustraties Met illustraties Auteur Geronimo Stilton Uitgever De wakkere Muis B.V. EAN 9789085924661 Ook te koop bij Bol.com De amulet van de elfenkoning

Deze boeken hebben we o.a. ook gelezen

Griezelen in de achtbaan Het beest in het meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *