Fien en Teun – Feest op de boerderij!

Fien en Teun

Fien en Teun – Feest op de boerderij!

Zondag 15 oktober was ik samen met mijn zoon Fynn, een vriendin en haar zoon namens Kidzblogger aanwezig bij de première van Fien en Teun “feest op de boerderij” in het Theater Gooiland in Hilversum. We werden er om 14:00 uur al feestelijk ontvangen door de portier en na “ingecheckt”te hebben kon het feest beginnen!

Fien en Teun

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Dagelijks zijn zij te zien bij RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’. In deze muzikale theatervoorstelling vol humor beleven Fien en Teun de leukste avonturen op de boerderij, samen met Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond.

Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve, vrolijke familievoorstelling. Samen met Fien &Teun leert ze u van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven.

Boerderij Experience

Binnen in het theater konden we genieten van een boerderij experience. In de foyer waren er verschillende activiteiten waarbij we het leven op de boerderij konden ontdekken. Er waren grote Fien & Teun puzzels, je kon kleuren, er waren voel dieren aanwezig en je kon een “echte” tattoo van Fien en/of Teun laten zetten. In een andere ruimte was er een kinderboerderij aanwezig met lama’s, kippen, paardjes, geiten en nog wat andere dieren.

Naast het ontdekken en onszelf vermaken waren er poffertjes, pannenkoekjes en konden ook de koetjesrepen niet ontbreken.

                    

Wat vonden wij ervan?

Wij vonden het allemaal super geregeld en de boerderij experience was erg leuk en vermaakten de jongens zich prima. De puzzels werden verschillende keren gemaakt en zowel Fien als Teun verschenen op de arm van Fynn. Hij bleef er maar naar kijken en ook vandaag wil hij niet onder de douche.

De show was natuurlijk het hoogtepunt en zelf vond ik een klein uurtje best kort maar de jongens vonden het prima zo.

Het leuke van de show is dat het interactief is en de kinderen uitgedaagd worden om deel te nemen.

Het verhaal? Zoals de titel al zegt is er feest op boerderij, maar waarom er feest is? Dat verklap ik niet, ik zou zeggen ga het zelf ontdekken want Fien & Teun is zeker voor de kleinere kinderen vanaf 2 jaar de moeite waard. Ze gaan het land door dus er is vast een schouwburg bij jullie in buurt!

Volgende shows

Fien & TeunVenray, Schouwburg Venray

18-10-2017 | tijd 15:00 Duur: 60 min

Fien & TeunVeldhoven, Theater De Schalm

20-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & TeunLeeuwarden, Stadsschouwburg De Harmonie

22-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & TeunAmstelveen, Schouwburg Amstelveen

25-10-2017 | tijd 15:00 Duur: 60 min

Fien & TeunPurmerend, Theater De Purmaryn

26-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Fien & TeunAlmere, Schouwburg Almere

27-10-2017 | tijd 14:00 Duur: 60 min

Wil jij ook naar deze leuke theatershow van Fien en Teun? Kijk dan even op de website waar en waneer ze spelen

        

Dit blogartikel is geschreven door Xenia Theloosen, getrouwd en moeder van 3 leuke mannetjes. Ze heeft een leuke lifestyleblog waar je van alles kan lezen, heerlijke recepten, uitstapjes, reviews, en nog heel veel meer. De webiste van Xenia kan je hier vinden: lifebyxenia.nl

Deze theatershows bezochten wij ook:

Sprookjessprokkelaar

Sprookjes weken bij de Juliana Toren

 

1 reactie

  1. […] Xenia bezocht laatst ook Fien en Teun- feest op de boerderij […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *