Sinterklaasbloghop 2022

sinterklaasbloghop

Wat leuk dat jij meedoet met de sinterklaashop. Een aantal jaar gelden zijn we vanuit Kidzblogger.nl deze bloghop gestart. Toen kreeg ik het erg druk en hebben twee leuke collega bloggers het stokje overgenomen. Een paar keer hebben wij met Kidzblogger.nl niet meer meegedaan. Daarom zijn we extra blij dit jaar weer aan te sluiten in deze leuke bloghop.

Blog wattes? Bloghop

Met een groep andere bloggers doen wij mee aan deze hop. Je hopt van website naar website. Op deze manier kom je langs allemaal sites, die je waarschijnlijk helemaal nog niet kende. Op elke site wordt je doorgestuurd naar de volgende site. En als je dan weer op de site uitkomt waar je begonnen bent, dan heb je ze allemaal gehad.

Als het goed is ben je van Blogsbyingrid gekomen, dit is de website van Ingrid Kocken. Wat ook nog kan, is dat je onze website bent begonnen. Wij sturen je zo door naar de volgende website. En zo kun je lekker langs alle 20 blogshoppen en mooie prijzen winnen.

Winnen

Om het nog leuker en gezelliger te maken, kun je op elke website een leuke prijs winnen.

Kidzblogger.nl

Aller eerst wil ik graag onze vaste lezers bedanken. En voor alle nieuwe mensen, wat leuk dat jullie op onze site een kijkje komen nemen. Op Kidzblogger.nl kun je van alles vinden, van leuke uitstapjes tot handige tips.

Wat kun je hier winnen?

In samenwerking met Vegalifestyle.nl geven wij 3 leuke e-books weg. Namelijk het e-book vegan kerst. Hierin staan allemaal handige tips om een diervriendelijke kerst te vieren. Ook staan er tips hoe kun je het beste je tafelstylen, een tof beauty stappenplan, vegan gourmetten en andere lekker recepten.

Wil jij kans maken op een van deze leuke prijs?

Wil een van deze e -books winnen? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Je maakt extra kans als je onze facebook pagina liked of ons volgt op instagram . Een reactie achter laten lukt niet, stuur ons een mailtje: info@kidzblogger.nl

De winactie loopt tot 23 november 2022

Hop, hop naar de volgende bloghop

Helaas is het alweer tijd om je naar de volgende blog te sturen. Wij sturen je naar Juf Beau, dit is de website van Beau Zee. Hier kun je het Kinderboek ‘Sinterklaas met Fien en Milo’ met extra promotiemateriaal winnen. Heel veel plezier en succes tijdens deze gezellige en vooral leuke sinterklaasbloghop en we hopen je zeker vaker terug te zien op onze website.

Dit is ook leuk om te lezen:

8 reacties

 1. Nelly zegt:

  Ik loot graag mee.

 2. WIllem de Wal zegt:

  Sint en ik doen graag mee aan deze leuke winactie.

 3. Sandy zegt:

  Ik maak heel graag kans en volg je op instagram 🙂

 4. G.T. zegt:

  Hop, hop, hee, een bekende blog. Leuk dat je meedoet met de bloghop.
  Ik maak graag kans op het boek, ideeën voor vegan zijn altijd welkom! Zowel voor milieu en natuur als voor mijn kind wat allergisch is voor koemelk.

 5. Marian B zegt:

  Ben benieuwd naar wat er allemaal in staat. Ik doe daarom graag mee.

 6. cb.dkl zegt:

  Doe graag mee.

 7. Majonne zegt:

  Hoe heerlijk om voor het kerstdiner op school een heerlijk vegan gerecht te kunnen maken dat (bijna) ieder kind mag. Ik loot graag mee.

 8. Iris zegt:

  Ik doe mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *