LEGO Ninjago : Masters Of Spinjitzu – Seizoen 7

Lego Ninjaco hands of time

LEGO Ninjago : Masters Of Spinjitzu – Seizoen 7

Het 7de seizoen van Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu, ondertitelt The Hands of Time, neemt het Ninjago verhaal weer op na Day of the Departed, de laatste Ninjago release. Kai en Nya staan in de kijker, dit seizoen bevat 10 afleveringen.

Meester Wu wil afrekenen met een oude vijand, maar realiseert zich al snel dat de tijd hem tegenzit. Dat is de schuld van Acronix en zijn tweelingbroer Krux, de twee gevallen Elementmeesters die de tijd beheersen. Nu zijn de boosaardige handen der tijd van plan de macht over Ninjago te grijpen! Terwijl Wu te lijden heeft onder een tijdstoot, moeten de ninja’s op eigen kracht verder strijden. Het wordt nog spannender wanneer ze het moeten opnemen tegen een glibberig oranje leger. Zullen onze helden kunnen voorkomen dat de tijdverraders alle vier de tijdblades in handen krijgen en Ninjago voorgoed veranderen?

De boys hier kijken regelmatig naar Lego Ninjago en vonden deze film da ook echt helemaal geweldig en hebben hem meteen uitgekeken.

Heb jij ook een echte lego Ninjago fan thuis zitten? Dit is een perfect sinterklaas cadeautje…

Op de dvd staan de volgende afleveringen:

Afleveringen:

Hands of Time
The Hatching
A Time of Traitors
Scavengers
A Line in the Sand
The Attack
Secrets Discovered
Pause and effect
Out of the Fire and Into the Boiling Sea
Lost in Time

Handig om te weten

Dvd duurt in totaal ongeveer 220 minuten

De dvd is gemaakt door Warner home video

De eerste keer hebben de jongens de dvds meteen helemaal uitgekeken. Het regende buiten en gordijnen dicht, chips en limonade erbij en genieten maar. Wat ik zelf erg fijn vind is dat er 10 afleverningen zijn en ze dus niet steeds alles meteen hoeven uit te kijken.

Zeker voor de wintermaanden is dit een leuke sinterklaas of kerstcadeau.

Heb jij hem al gezien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *