Sprookjesweken in de Julianatoren en we hebben ook een leuke winactie….

Sprookjesweken in de Julianatorenn

Sprookjesweken in de Julianatoren

Vorige week zaterdag zijn de AFAS Sprookjes weken bij de Julianatoren begonnen. Wij mochten afgelopen zondag deze dag zelf gaan beleven. Nu zijn we al een paar keer in de Julianetoren geweest en iedere keer is het weer een leuke beleving. De AFAS sprookjesweken duren nog t/m zondag 20 augustus 2017. Deze keer mogen wij ook nog eens één van onze lezers blij gaan maken met maar liefst 4 entree kaartjes. Dat is nog eens een leuk begin van de zomervakantie (ja bij ons is de zomervakantie pas donderdag begonnen)….

Wat maakt de sprookjes weken dan anders dan anders in de Julianatoren?

Zoals mijn vaste lezers waarschijnlijk al weten is dat de Julianatoren een eigen theaterhal heeft. Er zijn regelmatig leuke shows, dit keer zijn de prinsessen en de prinsen aanwezig voor leuke shows.  Zo is er een leuke show met Sita in deze betoverende show wordt door allemaal leuke liedjes het verhaal vertelt, door Assepoester, Sneeuwitje, Rapuzel en Hans & Grietje…

AFAS Sprookjesconcert

Het verhaal luidt als volgt; de Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

Prinsen- en Prinsessenbal

In hun prachtige koninklijke outfits presenteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Maar, wat moet je eigenlijk precies kunnen om een prins of prinses te zijn? Dat weten Jul & Julia wel! Dans mee op de vrolijkste liedjes en leer een échte prins of prinses te zijn.

Sprookjes Catwalk

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de mooiste van het hele land? Kom verkleed als sprookjesfiguur naar de Julianatoren en maak kans op een fantastische prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft.

Wat ik zelf heel erg leuk vind, is dat deze shows gewoon bij de normale toegangsprijs inzit!

Attracties

Uiteraard kan je ook gewoon de hele dag genieten van alle leuke attracties! Dit pretpark is zeker heel erg leuk voor kinderen van 2 t/m 10 jaar.  Gelukkig vinden ze het bij mij alle drie nog erg leuk. Justin en Dylan gaan dan vooral voor de schietbootjes (deze bootjes schieten water, ja ze komen er behoorlijk nat uit!) en de trampoline is ook favoriet. Ze maken af en toe dan nog even een uitstapje naar de botsauto’s! Milan vind de meeste attracties geweldig. De achtbaan, brandjes blussen in de brandweerauto, dinobootjes, de vliegende muizen (nee geen olifantjes), en zo zijn er nog heel veel meer leuke attracties! Maar ook het speeltuin gedeelte vind Milan helemaal geweldig, er zijn ruim 60 attracties.

Lekker overzichtelijk park

Het is een fijn pretpark, wat goed overzichtelijk is. Zo mogen de oud twee lekker zelf door het park. Het is niet mega groot, maar wel veel leuke attracties. Het fijne vind ik dat het daardoor goed overzichtelijk is. Er is in principe maar één looprichting is. Justin en Dylan lopen dan ook gewoon zelf door het park.

Misschien vind je het ook leuk om onze vorige artikel over de Juliana Toren te lezen?

Handig om te weten!

Eten en drinken

Eten en drinken kan je uiteraard zelf meenemen, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om te eten.  Zo kan je in het familie-restaurant terecht voor een (vette) hap, patat en snacks. Er is een poffertjes-restaurant en wat ik zelf erg leuk vind is dat er een Aziatische tent (kiosk) is. Hier heb je heerlijke vegetarische loempia’s. Er zijn nog diverse kioskjes waar je terecht kan voor een ijsje, slush puppy, drinken etc. en er is een heerlijke ijssalon met schepijs. Er is dus van alles te kopen en dat vind ik zelf wel erg uniek, want de meeste pretparken hebben alleen patat en broodjes.

Parkeren

Er is een parkeerplaats direct bij het park, deze is meestal al vol als wij komen. Dan moet je een klein stukje verder rijden en kom je op P2, dit is een hele grote parkeerplaats. Vanaf daar rijd(en) dan pendelbussen. De parkeermunten kosten 8,50.

Mocht je nog meer willen weten, kijk dan zeker even op de website van de Julianatoren.

Winactie:

Enthousiast geworden? Wil jij zelf ook een keertje naar Sprookjesweken in de Julianatoren? Doe dan snel mee met onze winactie. We mogen namelijk 4 entree kaarten weggeven. Wil jij kans maken op deze vier entreekaarten? Like ons dan op Facebook en laat hier een reactie achter dat je met deze winactie meedoet. De entree kaarten zijn dit hele seizoen geldig (eenmalig). Je kan dus ook later een keertje als je niet naar de Sprookjesweken in de Julianatoren wil of kan.   de winactie loopt tot 1 augustus 2017.

Doe jij ook mee?

Juliana toren         

46 reacties

 1. Bianca Fenna zegt:

  Oooh geweldig, mijn dochtertje van 5 heeft laatst in een weekend toen ze ziek was wel 20 keer Raponsje de musical gekeken en krijgt er eigenlijk nog steeds geen genoeg van. Ze draagt het liefst dagelijks prinsessenjurken en vraagt tig keer heb ik ook zo’n mooi prinsessenhaar? Wat zou ik haar en haar 2 zussen enorm verrassen met een dagje Julianatoren tijdens de sprookjesweken.

 2. Nathalie zegt:

  Wij doen graag mee! De meiden vinden dr julianatoren nog altijd erg leuk… en ze zouden dan naar hun musicaldocent kunnen gaan kijken!

 3. Kristel zegt:

  We zijn hier nog nooit geweest en het lijkt ons geweldig om hier eens heen te gaan. Onze dochter Noor zal dit helemaal geweldig vinden vooral nu er zoveel prinsessen zijn en ze zichzelf kan verkleden als een mooie prinses. De attracties lijken ons ook geweldig en toveren by ons een glimlach van begin tot einde.

 4. carola zegt:

  ik doe heel graag mee!

 5. Rachelle Buijsers zegt:

  Superleuke blog! M’n dochtertje is grote fan van prinsessen, Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasschaaf! We doen graag mee met de winactie

 6. Manon Holtman zegt:

  Graag doen wij met de winactie mee! Dan kunnen we een bezoekje aan opa en oma in Apeldoorn combineren met een dagje pretpark!

 7. Patricia zegt:

  Mijn dochter wilt ook zo graag daarheen nog nooit geweest dus zou het geweldig zijn om kaartjes te winnen als alleen staande moeder is alles zo duur pfff dus het zou super zijn

 8. Evi Huys zegt:

  Lijkt me geweldig voor mijn zoon en dochtertje. Ze zijn beide gek op prinsessen, dus ik weet dat dit gewoon een schot in de roos zou zijn! 🙂

 9. Goele H zegt:

  De kindjes zijn nog nooit in Julianatoren geweest, volgens mij zouden ze dit geweldig vinden! Ik doe graag mee, lachende kinderen daar doen we het voor!

 10. Andy E zegt:

  Ik doe graag mee. 2 kindjes in huis die al lang vragen om er eens naartoe te gaan. Misschien wordt het wel tijd.

 11. Wendy zegt:

  Wat klinkt dat als een top park! Zoon kijkt hier jul en Julia en heb hem beloofd echt bij hun te gaan kijken. De sprookjesweken maken het dan nog leuker!! Kaartjes winnen zou dus super zijn voor de kids!

 12. Anna zegt:

  Gaaaf! Lijkt me heel leuk! Ik doe graag mee!

 13. Janneke van de Laar zegt:

  Ontzettend leuk om het gezinnetje van mijn zus mee te verrassen ❤️ Ik gun ze graag een mooie dag uit in de Julianatoren! Ons nichtje en neefje zullen dit geweldig vinden. Ik ga duimen!

 14. Désirée Verhoeven zegt:

  Hallo team Kidzblogger,
  Ik wil graag meedoen met de winactie voor kaarten voor de Julianatoren, tijdens de Sprookjesweken.
  We gaan duimen!

 15. Kim zegt:

  Woehoeoeoe ik doe super graag mee! Julianatoren staat op ons lijstje om nog een keertje naartoe te gaan. En nu er prinsessen zijn zal onze dochter er helemaal weg van zijn!

 16. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Een heerlijke zomer met zon, zee en deze toffe actie! Hopen op een beetje geluk, want ik maak toch heel graag kans op deze prachtige prijs!

 17. Corinne zegt:

  Ik wil graag meedoen.Leuk uitje voor de kinderen.

 18. W. Lakeman zegt:

  Jaaaa, ik doe graag mee. Wij zijn nog nooit in de Julianatoren geweest en dit park staat hoog op ons to do lijstje tijdens de zomervakantie! Mijn oudste zoon zou hier erg blij van worden! Dus we gaan duimen!

 19. Heidie van der Steeg zegt:

  Dat lijkt ons heel erg leuk. Mijn dochter van 5 zal uiteraard heel graag als prinses verkleed naar Julianatoren gaan. En haar grote broer van 7 zal het superleuk vinden om zoveel prinsessen rond te zien lopen. Maar het allerleukste zijn natuurlijk die toffe attracties allemaal.

 20. melissa zegt:

  Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

 21. Patricia de crom zegt:

  Supergaaf met onze boefjes

 22. rinaldo dissel zegt:

  leuk om mijn vrouwtje en kids mee te verassen

 23. Tamara zegt:

  Ik doe heel graag mee, want onze dochters willen dolgraag mevrouw Suikerspin in het echt zien!

 24. Kim zegt:

  Superleuke Blog over de sprookjesweken! Ik gun het iedereen van harte in te winnen! Dat een leuk prinsesje of prinsje daar heel veel plezier mag gaan beleven met zijn of haar familie!

 25. ellen zegt:

  Ja ik doe graag mee. Ben straks een weekje vrij en wil net dochterlief dan leuke uitstapjes doen.
  Dus wij gaan graag naar de julianatoren! Nog nooit geweest trouwens.

 26. Mira Schuttevaar zegt:

  Wat supertof! Mijn oudste zoon in Julianatorenfan en vindt daarbij prinsessen erg leuk. We zouden dus 2 vliegen in 1 klap slaan, hihihi. Hij bouwt de julianatoren vaak na met zijn blokken en Duplo en wil weer terug naar Jul en Julia.

 27. Kelly Aarts zegt:

  Gave prijs! Wij zijn vorig jaar een keer geweest, en mijn meiden hebben het er nog steeds over. Toen met Halloween, maar denk dat ze de Sprookjesweken ook echt geweldig zullen vinden!

 28. Paul zegt:

  hoera, sprookjes bestaan! Hier moeten we echt naartoe gaan deze zomer!

 29. Lyn zegt:

  Leuk, ik doe mee!

 30. Peggy Palm- Elizen zegt:

  Sprookjesweken in een pretpark, dat moet als een droom zijn voor kinderen. Als kind kwamen we hier vroeger al, na het lezen van je verslag van dit droompark krijgen we zin om dit eens terug te zien met onze eigen kinderen. Ik doe dus heel graag mee met de winactie.

 31. Sonja Hubregtse zegt:

  Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis, Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten….

 32. Rianne Been zegt:

  We hebben een vakantie geboekt naar de Veluwe vanaf 12 augustus zodat we met onze kinderen een keer naar julianatoren kunnen gaan, dus deze kaartjes zouden super goed uitkomen! De prinsessenjurkjen hangen al klaar, en nu maar duimen!

 33. michael noo zegt:

  Doe super graag mee!! Een heel leuk familie uitje ! Dus waag heel graag een kans op de toegangskaarten

 34. Nelly zegt:

  Ik doe graag mee.

 35. Danielle zegt:

  Superleuk, mijn dochter wil hier al heel lang graag een keer naartoe. Dus wij gaan hard duimen!

 36. elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleindochters gaan compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 37. Barbara Gelens-Haas zegt:

  Voor zo’n gezellig familiepark rijden we graag naar Apeldoorn met onze jongens van 4 en 2!

 38. Inge zegt:

  Oh ja ik doe graag mee, wij wonen sinds kort vlakbij Julianatoren, na een verhuizing uit een provincie waar helemaal NIETS te beleven valt.

 39. Evelijn zegt:

  Grote zus op kamp, kleine zussen naar Julianatoren. Zou wel leuk zijn, zo heeft iedereen feest 😉

 40. Liesbeth zegt:

  Leuk, leuk, leuk! Ik doe heel graag mee om mijn twee lieve nichtjes te verrassen!

 41. Femke D zegt:

  Gaaf … wij gaan graag een keer naar de Julianatoren!

 42. Kirsten zegt:

  Leuk! Ik doe heel graag mee!

 43. Natasja zegt:

  Maak er graag een kansje op om een leuk en supergezellig dagje uit te kunnen in de vakantie samen met mijn zoon 🙂

 44. lottie zegt:

  GEWELDIG! Ik doe mee voor deze geslaagde dag

 45. Nancy van Heck zegt:

  Ik doe erg graag mee dit zou echt wel een leuk uitje voor mijn zoontje zijn. Wat ook gelijk de eerste uitje in een pretpark zou zijn.

 46. Joke van Brakel zegt:

  Wat hartstikke leuk! Ik ben n.a.v.deze blog met dochter en 2 kleinkinderenvan 3 en 8 jaar naar de Julianatoren geweest afgelopen weekend! Geweldig! Het jochie van drie was in eerste instantie een beetje bang van die grommende Dino zo vlak bij de ingang maar was hem al snel vergeten toen hij die echt spuitende bandweerauto’s zag! Hij klom al gauw onder de beschermende zorg van zijn oudere zus overal in en ze hadden geweldig veel plezier! En dan ook nog een mooie show van Thomas de Trein er bij! Totaal uitgeput en blij gingen we weer op huis aan! Bedankt voor tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *