BABY born is gek op douchen

BABY born
Het lijkt nu misschien nog verweg, maar voor je het weet is de sint weer in het land. De komende weken geven we graag een paar leuke sinterklaas tips. Vandaag hebben we een echt een te schattige en lieve sinterklaastip voor jullie. Een lief hondje of juist een mooie pony voor BABY Born . En van al dat spelen buiten met de dieren wordt je vies, dus moet ze in bad of onder de douche…
 
BABY born Regendouche
Na een heerlijk nachtje slapen, is het tijd voor BABY Born om zich te wassen. Wat zal ze in de wolken zijn met deze gloednieuwe BABY born Regendouche, want die maakt het wassen superleuk! Met een clip klik je je BABY born vast zodat ze rechtop blijft staan. Net zoals haar zus past ze perfect onder de verstelbare douchekop die het doet regenen. Klaar? Afdrogen, kleertjes aan en verder spelen maar!
                                                                                    BABY Born®
BABY born Interactief Bad met Schuim
Houdt je kleine spruit niet zo van de douche? Dan is het BABY born Interactief Bad met Schuim de ideale oplossing! Spetteren, spatten en met bergen badschuim spelen…Na een dagje ravotten is er niks leuker dan een relaxed bad te nemen. Op de plank met badspullen zitten twee pompknopjes: het ene zorgt ervoor dat er water uit de douchekop sproeit en het andere maakt wolkjes van schuim.
Het badje is uitgerust met een lichtfunctie die het schuim alle kleuren van de regenboog geeft. En wat is een bad zonder een badvriendje? De kleine rubberen eend houdt BABY born gezelschap tijdens het baden, met grappige badgeluidjes tot gevolg. Zo wordt het haast onmogelijk om je BABY born uit haar nieuwe badkuip te krijgen
baby born in bad
BABY born Pony Farm Puppy Doodle
Voor de avonturen die de vers gewassen BABY born te wachten staan, kan ze wel een vriendje gebruiken om haar te vergezellen. “Oooh toe, mag ik een puppy?” Met de Pony Farm Puppy Doodle haal je de leukste puppy in huis. Met z’n kleurrijke halsband en zachte, witte vacht ziet hij er super schattig uit. Als hij z’n flesje heeft leeggedronken, tilt hij z’n pootje op en doet hij een plasje. Hij kauwt ook dolgraag op zijn botje en maakt daarbij luide smakgeluiden.
Milan vind dit hondje ook helemaal geweldig. Vooral dat zijn hondje ook nog eens echte plasjes doet, vind hij helemaal geweldig. De pup is echt lekker zacht een hoog knuffel gehalte dus. Milan zorgt met veel liefde voor de pup en soms nog wat onhandig… Een leuke manier om met dieren te leren omgaan.
                                                         Baby born pup
BABY born Pony Farm Sunny en haar Baby
Geen beter uitje met je nieuwe puppy dan naar het platteland. Tover je kinderkamer in een oogopslag om in een heuse manege waar Sunny en haar veulen vrolijk rondhuppelen. Knijp je in het linkeroor van de mooie merrie met de witte manen, dan begint ze te lopen. Doe je dat in het rechteroor, dan zal ze hinniken en haar bruine veulentje roepen. Het kleine paardje huppelt dan speels achter de moeder aan. 
Zet ze snuit aan snuit, dan geven ze elkaar een kusje en maken ze geluiden om hun liefde te tonen. BABY born is gek op paardjes en vindt het geweldig dat Sunny nu een veulentje heeft. Met het roze zadel kan je je BABY born nu ook een ritje laten maken op de rug van Sunny, dat vindt ze super!
Baby born paard
Zou dit ook iets zijn voor jouw poppenpapa of mama?
Wil je meer weten, kijk dan even op de website van Baby born

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *