KINDERBOEKENREVIEW- HET GROTE SUPERJUFFIE DOE BOEK

superjuffie

KINDERBOEKENREVIEW- HET GROTE SUPERJUFFIE DOE BOEK

Het doeboek voor alle fans

Kinderen, (groot)ouders, leerkrachten en boekhandelaren, inmiddels kennen ze Superjuffie allemaal. Voor wie niet genoeg kan krijgen van de avonturen van Superjuffie is er nu Het grote Superjuffie doeboek, een …

Toen ik dit boekje in mijn handen kreeg viel mij de leuke, gekleurde kaft gelijk op. Het ziet er heel erg gezellig en uitnodigend uit. Maar ik werd pas echt verrast door de inhoud.

Zoveel keus en zoveel te doen, waar moet ik beginnen. Van woordzoekers (de antwoorden van alle puzzels staan achterin de boek vermeld) tot recepten, er staan zoveel leuke dingen in! Er stonden ook moppen en raadsels in, verschillende dierenweetjes, testjes, knutseldingen en veel meer, je raakt niet uitgekeken.

Kortom:

  • Speel toneel met Superjuffie
  • Koken met Superjuffie – wat is haar lievelingseten naast krijtjes?
  • Maak je eigen dierenheld!
  • Welk raar dier hoort hier?
  • Het grote Superjuffie-bordspel

Dit boek is geschikt voor wat oudere kinderen die al goed zelfstandig kunnen lezen, met sommige werkjes/spelletjes zal misschien wel wat hulp nodig zijn maar er staan ook dingen in die de kinderen samen kunnen doen. Het is een leuke, veelzijdige Doeboek waar je je kind lekker mee bezig kan houden.

Er zijn meerdere Superjuffie delen te koop. Wat dacht je van: Superjuffie op kamp, Superjuffie in de jungle of Superjuffie op de Zuidpol. Allemaal leuke Doeboeken (voor dezelfde leeftijdscategorie) om als cadeautje te doen of gewoon om mee te nemen op vakantie.
Voor een boek dat maar 9,99 euro kost, is het zeker de moeite van het aanschaffen waard. Zeker gezien dat je zoveel lees en speel plezier er voor terugkrijgt voor je kind. Dit boek is ook makkelijk mee te nemen in de tas of in de koffer en met een volle etui erbij is het tijdens de reis rustig en heb je er geen kind aan!

ISBN 9789000353934
Uitgever Van Holkema & Warendorf
Druk vanaf 1e
Verschenen 29-09-2017
Taal Nederlands
Bladzijden 64 pp.
Bindwijze Paperback
Genre Kinderboeken, sport & spel
Illustraties Annet Schaap

Dit blogartikel is geschreven door Klaske Adema. Klaske schijft op haar eigenblog over haar werk als gastouder en je kan er lekkere kidsproof recepten vinden. De blog van Klaske www.children4care.nl Facebook: Children4care

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *