verjaardag cadeautjes wat geef jij?

Wat is de ideale leeftijd voor een eigen mobiel?

Verjaardagen

Verjaardagen vind ik altijd super gezellig en leuk om te organiseren. Uren in de keuken staan doe ik niet (stiekem toch wel), ik vind het erg leuk om lekkere hapjes te maken.

In de zomer is het bij ons altijd volop verjaardagen. Milan en Dylan zijn dan ook jarig en eigenlijk hebben ze alles al. Iedere keer vind ik het weer ontzetten lastig, wat geef je ze voor de verjaardag? Een skateboard, skeelers een hoverboard (zie fietsenopfietsen.nl), of toch iets voor binnen? Kwartet, een leuk boek, pokemon kaarten, of gewoon geld. Ieder keer vind ik het super lastig. Milan vind altijd alles wel leuk, maar hij heeft ook al zoveel! En waar moet ik alles laten… Iedere verjaardag, sinterklaas of kerst denk ik en wat kan ik dan nu weer weg doen.

 

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed vind ik altijd wel erg leuk, en handig. Dan zijn ze lekker in de frisse buitenlucht en ook nog eens lekker in beweging. Of het nu skates, skateboard, fiets of een hoverboard is. Dit is allemaal speelgoed waar ze motorisch even goed voor moeten oefenen.

 

Geld

De jongens hebben tegenwoordig gewoon het liefst geld. Dan kunnen ze zelf kiezen wat ze kopen. Ze zijn momenteel allemaal aan het sparen voor een televisie op hun kamers. En de wens voor een spelcomputer is er ook, dus als de tv er is dan gaan ze door voor een spelcomputer. Wij vinden het erg leuk om te zien hoe druk ze hiervoor sparen. Soms is de verleiding alleen te groot en kopen ze tussen door iets ander. Ik vraag ze dan altijd weet je het zeker, je bent toch aan het sparen. Ja dan weten ze het altijd zeker, soms loop ik dan nog even een rondje met ze.

 

Tevreden

Wat ik wel super leuk vind om te zien is dat ze eigenlijk altijd wel blij en tevreden zijn met de cadeautjes die ze krijgen. Het één vinden ze wel mooier dan het ander.

 

Kinderfeestjes

Milan en Dylan hebben hen kinderfeestje nog te goed. Milan is er al helemaal uit wie hij allemaal wil gaan uitnodigen, die en die en die en die… Hij heeft zeker al 10 kinderen op zijn lijstje staan. Dylan heeft een paar vaste vriendjes die ook zeker niet mogen ontbreken op zijn knal feest.

 

Wat geef jij het liefst voor de verjaardag van je kind?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *