Biologische producten voor baby’s

Biologische (verzorgings)producten voor baby’s

De mensen die mij al een tijd volgen weten dat ik sinds een klein jaartje ook een foodblog heb, deze is inmiddels helemaal vegan.  Deze leefstijl past goed bij mij. Eerder was ik veel minder bezig met duurzaamspeelgoed. De laatste tijd vind ik dat juis belangrijk, houtenspeelgoed, gerecyled speelgoed, kunstofspeelgoed etc..

Babyspeelgoed

Duurzaam, gezond en milieuvriendelijk babyspeelgoed. Houten babyspeelgoed gemaakt van duurzaam hout en veilige verf. Biologisch katoenen babyspeelgoed. Kunststof babyspeelgoed gemaakt van gerecycled plastic en veilige kunststof. Natuurrubberen babyspeeltjes waar je heerlijk op kunt bijten.

Gerecyclede melkflessen

Naast speelgoed van hout is er ook speelgoed te vinden van gerecyclede melkflessen. Dit speelgoed is dus gemaakt van gerecyclede melkflessen van voedselveilig plastic; namelijk HDPE. Dit plastic is één van de veiligste en schoonste soorten plastic. Het is BPA vrij, bevat geen weekmakers en ook geen melamine, pvc of lood. Je kunt het in de vaatwasser doen zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen. Je kunt je kindje dus veilig met dit leuke speelgoed laten spelen!

Natuurrubber speelgoed

Veilig natuurrubberen babyspeelgoed

100% natuurlijke materialen

Vriendelijk ogend babyspeelgoed van natuurrubber voor je baby, gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de rubberboom. De eventuele verf die gebruikt is, is voedingsmiddelenverf en dus 100% veilig voor je kindje.

Vrij van schadelijke stoffen

Speelgoed van natuurrubber bevatten geen BPA, geen weekmakers en ook geen pvc.

Stoffen babyspeelgoed

De allerliefste knuffelvriendjes voor je baby vind je bij Green Jump.

100% biologische materialen

Fijn stoffen babyspeelgoed dat gemaakt is van biologisch katoen en/of biologische wol. Duurzame en veilige materialen dus, zodat je je kindje onbezorgd alles aan dit speelgoed kunt laten ontdekken.

Houten babyspeelgoed

Wij hebben niet super veel houtenspeelgoed in huis. Nou ja,… Milan heeft best veel houten speelgoedtreintjes en bijbehoorden spoorrails.  Hout is een mooi warm materiaal, dat allerlei voordelen biedt. Buiten dat het gewoon echt mooi is.

Duurzaam rubberhout

Het gebruikte hout komt bijvoorbeeld van rubberbomen die worden gekapt omdat dat ze geen rubber meer geven. Voor elke gebruikte boom wordt weer een nieuwe geplant.

Veilige verf

Qua verf is het ook belangrijk dat het veilig en goed is. Zeker voor een babymondje. Wat maat verf veilig?Veilige verf op waterbasis en bevat absoluut geen schadelijke stoffen. De gebruikte lak is veilig en het eventuele metaal op is nikkelvrij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *