Boek review: Een perfect kind

Een perfect kind

Twee ouders kopen in de supermarkt koning kind het perfecte kind. Dit kind begrijpt dat suiker slecht is voor je tanden, eet keurig netjes, speelt altijd lief en denkt zelf aan zijn bedtijd. Waar zijn ouders soms een steekje laten vallen, weet dit kind het altijd weer recht te breien. Alles gaat dus goed en loopt op rolletjes tot die ene dag. Benjamin haalt de twee belangrijke dagen door elkaar, namelijk de klassenfoto en het carnaval. En ja je voelt hem al aan komen, hij gaat niet met zijn net kleren naar school maar ja inderdaad in zijn carnavals kleren. Hij komt niet zo heel erg vrolijk thuis.

Zijn ouders gaan meteen terug naar de winkel om hem te laten repareren, maar dan heeft Benjamin ook wel een wens.

Een perfect kind? is een humoristisch prentenboek van Michaël Escoffier, met sfeervolle en nieuwsgierig makende illustraties van Matthieu Maudet. Perfect vertaald door Edward van de Vendel. Een genot voor kinderen én volwassenen.

Het is echt een boek met een vleugje humor en een boodschap. Niemand is perfect en wat is perfect..  Milan vind het een geweldig boek om zelf te lezen maar ook om uit voorgelezen te worden. De leuke plaatjes prikkelen de fantasie. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot een jaar of 7. Wat ik zelf erg fijn vind is dat er voldoende tekst in staat om het boek meteen uit te lezen.

 

Handig om te weten:

Auteur: Michaël Escoffier, Matthieu Maudet

ISBN: 9789026144738

Uitvoering: Harde kaft

Taal: Nederlands

Verschenen: 07-11-2017

Uitgeverij: De Fontijn

perfecte kind

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *