Bouw je eigen 3D elektro huis met mooie licht- en geluidseffecten!

Bouw je eigen 3D elektro huis met mooie licht- en geluidseffecten!

Met de spannende experimenten uit de ScienceX®-serie van Ravensburger gaat voor kinderen een wereld open. Fascinerende fenomenen van deze tijd worden onder de loep genomen en met behulp van de kennis uit de natuurwetenschap op een aantrekkelijke manier duidelijk gemaakt. Met de nieuwe experimenteerdoos van ScienceX® ‘Elektro huis’ komen jonge onderzoekers vanaf 8 jaar (en… vaders) aan de hand van superleuke en uitdagende opdrachten alles te weten over de wereld van de elektrotechniek. Ga aan de slag en bouw je eigen 3D elektro huis met mooie licht- en geluidseffecten!

Spannende opdrachten
Maak verrassende elektrotechnische schakelingen in je eigen 3D elektro huis en ontdek de geheimen achter elektriciteit. Stap voor stap bouw je je huis op met kartonnen onderdelen en… tijdens iedere opdracht wordt je huis uitgerust met nieuwe fascinerende elementen. Plaats een geprogrammeerde printplaat, een schemersensor en geluids- en lichtmodules. Maak niet alleen schakelingen met kabels, maar gebruik ook de fascinerende, stroom geleidende inkt op de verborgen vlakken voor nog meer effecten. Wat gebeurt er als je de deur opent? Wat schuilt er achter de magische spiegelfolie in het raam, wat is een LED? Ontdek het met de spannende elektronische experimenten van ScienceX®!

Complete ontdekdoos
ScienceX® Elektro huis maxi is eigenlijk één grote ontdekdoos. Spelenderwijs en al experimenterend ervaren kinderen alles over de magie van elektra. Alle opdrachten worden duidelijk omschreven. Is het je gelukt om een opdracht te voltooien, dan roept dit vast en zeker vragen op. Ideaal is dan ook dat er uitvoerig uitleg wordt gegeven over wat er precies is gebeurd? Verder wordt in de uitgebreide handleiding uitleg gegeven over de verschillende onderdelen en hoe ze werken.

Meer experimenteren
Naast het thema ‘Elektro huis’ bevat de ScienceX®-serie maxi o.a. varianten in de thema’s ‘De auto van de toekomst’, ‘Elektrotechniek’, ‘Expeditie Prehistorie’, ‘Kristallen kweken + edelstenen’ en ‘Smartscope’. Naast de maxi uitvoeringen heeft ScienceX® ook midi en mini varianten in het assortiment in verschillende thema’s. Voor ieder wat wils dus. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.com

Prijs en verkrijgbaarheid
Het aantal deelnemers aan de experimenten aan ScienceX® is onbeperkt. Je kunt ze alleen proberen, maar uiteraard ook met je ouders, vrienden of vriendinnen of in de klas. ScienceX® Elektro huis is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar voor een consumentenprijs van circa € 32,99. Meer informatie is te vinden op www.ravensburger.nl.

 

1 reactie

  1. Alyt van der Heide zegt:

    Leuk voor mijn man om samen met onze dochter te doen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *