Kitten vermist

Kismoo

Kitten vermist

Sinds een paar maanden hebben wij een super leuke, lieve en heel nieuwsgierige kitten in huis. Ze is dol op eten, ze hoeft maar een zakje te horen kraken en ze staat al voor je. En ja ze als je even niet oplet gaat ze er ook zo met je eten vandoor. Ze bracht veel plezier en liefde met zich mee. De jongens hadden haar meteen in hun hart gesloten.

Niet naar buiten

Kismoo, zo heet ze namelijk mocht nog niet naar buiten. Ze was wel erg nieuwsgierig en daarom mocht ze soms even spelen in de tuin, en eigenlijk ging ze daar nooit uit, of niet verweg. En zodra ik haar riep was ze er meteen weer.

Naar buiten geglipt

Ze was gefocust op de deuren om naar buiten te gaan en zo ook maandag glipte ze net langs mij de voordeur uit. Dylan moest naar voetbal, die heb ik even snel weggebracht en daarna was er geen spoor meer van Kismoo.

Zoeken

We zijn meteen in de buurt gaan zoeken en roepen, maar helaas geen enkele reactie van onze kitten.  Daarna hebben de jongens in de buurt bij mensen aangebeld om te vragen of ze Kismoo misschien gezien hadden en of ze misschien in hun schuurtje zou kunnen zitten.

Na een vreslelijk nacht en de hoop dat ze gewoon weer voor de deur zou staan, zijn de jongens nogmaals de buurt door geweest om haar te zoeken. Nadat ik de jongens naar school had gebracht heb ik de dierenambulance en het dierenasiel gebeld.  Daarna met de jongens weer de buurt door en bij nog een aantan huizen in de buurt aangebeld.

We maken ons vreselijk zorgen

Waar is onze lieve Kismoo? Vele vragen houden mij wakken en overdag bezig: Waar kan ik haar nog zoeken, waar is ze, hoe gaat het met haar, heeft ze het koud, is ze bang, heeft ze honger en zo kan ik nog wel even door gaan.

Dankbaar

Gister heb ik een berichtje op Facebook gezet en iedereen reageerde zo lief. Het bericht werd meteen door jullie gedeeld en daar zijn wij onwijs blij mee en dankbaar voor. En door het delen kwam het bericht bij veel mensen ook bij mensen die ik zelf niet ken, maar die wel met goede tips kwamen of aanboden om naar haar uit te kijken. Ook zij deelden mijn berichten op facebook, of in speciale groepen. Iedereen super bedankt voor het delen en het meekijken naar Kismoo.

Kismoo

Kismoo is een kitten van bijna 4 maanden, ze is grijs met een beetje wit.

Kismoo, is maandagmiddag 11 september 2017 rond 16.00 uit huis geglipt en daarna hebben we haar niet meer gezien.

Ze is vermist in Groningen, De Hunze (woonwijk), Bijvoetstraat 45 (06 48084873)

Mocht je haar hebben gezien, of misschien zit ze bij jullie dan hopen we dat jullie contact met ons willen opnemen. We missen haar heel erg.

Mocht je nog tips hebben ook dat horen we graag. Op mijn facebookpagina staat het vermist bericht, delen is echt super fijn.

Lieve Kiss, we blijven je zoeken.

 

2 reacties

  1. Sylvia - alovelyadventure zegt:

    Als ze de weg nog niet weet even de vieze kattenbak buitenzetten. Dan ruikt ze haar eigen geur en kan ze de weg terug vinden

  2. […] Hier kan je lezen hoe we haar missten. […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *