Boek review: De Edele

De Edele

De Edele

Een jaar na het toernooi zitten Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft. Tijdens het proces worden er schokkende onthullingen gedaan over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan.
De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn raad. Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit.
Met zijn vrienden Othello en Sylva aan zijn zijde, vecht
Fletcher zich een weg naar het hart van het orkenrijk om Hominum van de ondergang te redden.
Al wordt het zijn dood

 

Wat vonden de boys ervan?

Het boek bevat maar liefst 368 pagina’s zelf hik ik daar dan een beetje tegen aan. Justin en Dylan niet. Dat zijn echte leesmonsters, en kunnen uren lezen. Justin heeft het boek al uit en vond het een leuk en prettig leesbaar boek. Het is spannend van het begin tot het eind en eigenlijk kan je niet stoppen met lezen.

Dylan is nu op de helft en ervaart hetzelfde. Je bent steeds nieuwsgierig wat er op de volgende pagina staat. Wel moest ik er eerst even goed in het verhaal komen, maar binnen 4 bladzijdes zat ik er helemaal in.

 

Handig om te weten

AuteurTaran Matharu

TaalNederlands

Vertaald door Henny van Gulik

Oorspronkelijke titelSummoner #2: The Inquisition

Uitvoering  gebonden

ISBN 978 90 00 35831 1

Prijs 18,99

ISBN E-book 978 9000358328

Prijs 12,99

Genre Fantasy

Uitgever unieboek/het spectrum

 

Het boek is geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder, jong volwassenen.  Dylan is 10 en vind het ook een super gaaf boek, het is spannend en er gebeurt van alles. Het kan dus wel iets jonger, maar dan moet je wel echt van lezen houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *