Sinterklaas bloghop met heel veel leuke winacties!

Sinterklaas bloghop

Sinds gisteren is hij weer in ons land,… Sinterklaas. Milan kijkt er al weken en misschiens zelfs al wel maanden. Tijdens onze vakantie op Mallorca hoopte hij steeds sinterklaas te zien. Tja dat die steeds dichtbij was dat weet hij nog niet. Vandaag zijn we blij dat wij weer een leuke sinterklaashop voor jullie hebben mogen organiseren en we zijn super blij dat er zoveel leuke bloggers vol enthousiaste met ons meedoen.

Lieve lezers,
Graag wil ik vandaag ook even mijn trouwe lezers bedanken voor het volgen, reageren en delen van mijn blogs (artikelen). Bedankt voor jullie support!

​Alle nieuwe lezers, leuk dat jullie een kijkje komen nemen en ik hoop jullie uiteraard vaker te mogen begroeten op mijn blog. Graag stel ik mij  even in het kort aan jullie voor, ik ben Yvonne en getrouwd met Edwin samen hebben we drie boys waarmee we van alles beleven en dit deel ik op mijn blog. Zo bezoeken we graag pretparken, dierentuinen en maken we leuke reisjes.. Maar je kan ook leuke interviews vinden met o.a. bekende Nederlanders deze rubriek vind je bijvoorbeeld bij stt… mama is even in gesprek. En bij de rubriek kidzenzo vind je van alles over kinderen: zwangerschap, wat doe je bij brand, tips voor het geven van een spreekbeurt etc., je raakt niet uitgelezen.

Wat is nu precies een Sinterklaas bloghop?

Vandaag hebbeb wij een leuke Sinterklaas hop voor jullie georganiseerd…  De dag dat wij bloggers, de handen in één hebben geslagen. Misschien heb je in september ook al een meegedaan aan de bloggersdag (dit is iedere tweede zaterdag van september) of met de sinterklaas hop van vorig jaar.  Dus misschien weet je al wat een hop is? Mocht je het niet precies weten dan leg ik het graag nog even uit. Je hopt vandaag van de ene blog naar de andere blog, op elke blog wordt je doorgestuurd naar de volgende blogger. Zo ben je waarschijnlijk via de blog van   Channa Döll-de Vries van de website www.somama.nl naar mijn blog gehopt. Of je bent juist op mijn blog begonnen, dat kan natuurlijk ook. Dan stuur ik je straks door naar de volgende blog. Je bent de hop rond geweest als je weer op de blog komt waar je begonnen bent. En wat het extra leuk maakt op elke blog kan je een leuke prijs winnen voor sinterklaas (of voor een ander moment).

Helaas is het voor mij nu alweer bijna tijd om jullie door te sturen.. Maar ik wil eerst nog even mijn Winactie met jullie delen.

Winactie:

Wij hebben een erg leuke winactie voor jullie, wij mogen namelijk twee dvd’s van Sinterklaas weggeven. Dit is niet zomaar een video, nee dit is een persoonlijke boodschap van de sint voor jou of je kinderen. Op de website kan je er iets meer over lezen

Wil jij deze prijs winnen?  Dan kan je meedoen.  We zouden het erg leuk vinden als je onze facebook en instagram pagina zou willen liken. We zouden het leuk vinden als je een berichtje achter laat. Je kan ons ook mailen: info@kidzblogger.nl

Je kan met deze winactie meedoen tot 27 november 2017

Helaas ga ik jullie dan nu echt door sturen naar de volgende blog, hopelijk komen jullie snel weer een keer terug op één van mijn blogs. Jullie mogen nu door naar de blog van Nathalie Mulckhuijse Hoekema haar blog kan je vinden op www.volgmama.nl

Heel veel plezier vandaag met de bloghop.

De winnaars zijn: Leandra en Natasja, beide hebben een email van ons ontvangen.

34 reacties

 1. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik zou deze video graag winnen voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn. Helaas staan de acties nog niet op facebook en instagram dus hopelijk vergeet ik dat later niet om alsnog te doen hihi.

 2. Liline Erdmann zegt:

  Leuk hoor, ik doe graag mee!

 3. Amanda zegt:

  Hi,
  Ik doe niet mee aan de winactie,maar ik wens je wel heel veel plezier vandaag!

 4. Melissa Souidy zegt:

  Ahhh welk kind wil nou geen persoonlijk bericht van Sinterklaas!!! Ik doe graag mee voor mijn boefjes

 5. Kim zegt:

  Jaaaaa dit zou de ideale oplossing zijn voor hier. Mijn zwager en schoonzus willen geen sint/piet in huis….wij dus wel. Via zo’n video is ie er toch een beetje

 6. elisabeth maria martina zegt:

  daar zou ik mijn kleinkinderen graag mee verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in mijn schoen mag passen

 7. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas op pakjesavond zou natuurlijk wel echt fantastisch zijn dus ik doe graag mee.

 8. Cindy Pater zegt:

  Wat een onwijs leuke prijs voor mijn meisjes. Zou fantastisch zijn Sinterklaas op deze manier in huis te halen op Pakjesavond.

 9. Saskia van der Heijden zegt:

  Leuk!!
  Onze dochters spelen zeker de (hoofd) rol als deze HulpSint Mama mag winnen!!
  Zulke geweldige verhalen hier over gehoord… de voorpret is al leuk en dan helemaal om die gezichtjes te zien!!
  Ik waag graag een kans.
  Liefs van Saskia van der Heijden;)

 10. Tamara zegt:

  Superleuk om Emma te verrassen met een persoonlijke boodschap van de sint!

 11. Marian B zegt:

  Heel graag! Hier zullen de kinderen en papa, opa en oma van opkijken! Lijkt me een perfecte start van Sinterklaasavond.

 12. Krystle zegt:

  Ik kwam even langs hoppen! Veel hop plezier.

 13. Annabel zegt:

  Super leuk! Liselotte zou dit echt geweldig vinden! Doe graag mee voor haar!

 14. Roos Berg zegt:

  geweldig voor ons heerlijke avondje

 15. Linda Meester zegt:

  Veel plezier met verloten

 16. Chantal zegt:

  Ik doe graag kee! Leuk initiatief!

 17. Linda zegt:

  Leuk!! Ik doe graag mee voor Daan en Jesse

 18. Femke zegt:

  Leuk! We hebben hem eerder gehad dus weten hoe geslaagd kado het is

 19. Amanda van den Berg zegt:

  Mijn zoon Tycho is gek op de sint en natuurlijk helemaal als hij een boodschap van hem in zijn schoen krijgt! Dit jaar vieren we samen met neefjes en nichtjes dus kan niet wachten om die gezichtjes te zien!

 20. Anna zegt:

  Ik doe heel graag mee!!

  Facebook: An Na

 21. Elke zegt:

  Wat leuk voor m’n 2 zoontjes

 22. Oma Will zegt:

  Dit is leuk, zo’n Sinterklaashop.
  Deze videoboodschap van de Sint is leuk voor mijn kleinkinderen.
  Spannend voor de kinderen om een persoonlijke boodschap van de Sint te krijgen.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar volg op bloglovin.
  Hopelijk mag ik mee loten.

 23. GerlindeIJ zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn gezin.

 24. Marjon zegt:

  dat zouden mijn kinderen helemaal leuk vinden, hoe spannend is dat!

 25. natasja keuter zegt:

  Zeker een prachtige prijs.. de sint is toch ieders beste vriend.. heb je facebook en instagram geliked.. en nu duimen maar

 26. lisanne bons zegt:

  Ik heb vorig jaar voor de kinderen een videoboodschap van de sint gemaakt. Super leuk. Dit jaar zou ik het leuk vinden om een boodschap voor opa te maken. Mijn vader doet altijd heel onverschillig over sinterklaas maar als er een cadeautje voor hem uit de zak komt dan glundert hij als een klein kind. Dus ik weet zeker dat hij het geweldig zou vinden en de kinderen gaan zich een ongeluk lachen.

 27. MamaMinke zegt:

  Jij ook veel plezier met de bloghop!

 28. Leandra zegt:

  ja onwijs leuk een persoonlijke video. echt heel leuk om dat verbaasde en gespannen koppie te zien als HIJ toegesproken wordt door de Sint. Fantastisch toch? Dit is helaas ons laatste jaar dat hij geloofd, het zou dus niet alleen voor onze zoon leuk zijn maar ook voor ons.

 29. Ludovic zegt:

  Ik had daar nog nooit van gehoord maar doe voor de volle 1000% mee aan de winactie! Wij spelen zelf Sinterklaas thuis. Papa belt mama op haar GSM en er verschijnt Sinterklaas (mama paste even het GSMnummer aan in het systeem) en neemt op. Dan wordt er geroepen achter onze liefste schat dat de Sint aan de lijn is. Ongeloofwaardig komt hij aan de lijn en kijkt naar het scherm (zo naïef is hij ook weer niet) en dan eventjes aan de lijn hangen met Sinterklaas, waaaauw! Maar zo’n videobooschap is gewoon de kers op de taart. Ik doe dus heel graag mee om deze te winnen!

 30. Iris zegt:

  Ik doe graag mee voor de video en ik volg je op IG

 31. Kristel zegt:

  Lijkt me geweldig om zo het heerlijk avondje te beginnen.

 32. Mieke Stam zegt:

  leuk! dit is denk ik het laatste jaar dat Xander gelooft in Sinterklaas, afsluiten met een video lijkt me erg leuk!

 33. Karin zegt:

  Leuk! Wij loten graag mee 🙂

 34. Alyt van der Heide zegt:

  Doe graag mee voor mijn meiden van 5 en 7 jaar. Al twee jaar stuurt Sint ons deze video op, hopelijk dit jaar weer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *