Ellemieke Vermolen vertelt….

Ellemieke Vermolen

Wie is Ellemieke Vermolen
Ellemieke Vermolen is voor mij nog altijd het mooie model van O’Neill. Mijn zus en ik kwamen toen regelmatig in Giethoorn, toen wij een mega grote poster van haar zagen hangen bij de surfshop. Wat een mooi meisje was dat, daar waren mijn zus en ik het gelijk over eens. Maar bij het grote publiek brak ze door met haar rol in Goudkust. In Goudkust speelde zij de rol van Bo Donkers. Daarnaast heeft zijn verschillende programma’s gepresenteerd.  En de laatste jaren heeft ze meerdere kookboeken uitgebracht.

Ze is moeder van twee mooie jongens.

Ellemieke Vermolen is een leuke en spontane vrouw en ik ben blij dat ik ik haar heb mogen ontmoeten.

Ben je nu ook anders met je uiterlijk bezig nu je moeder bent?
Ja zeker, veel minder omdat ik gewoon weg minder tijd heb. (‘ja dat is voor mij inderdaad heel herkenbaar’)

Wat doe jij om je lichaam in shape te houden?
ik sport veel en eet gezond. Ellemieke heeft een eigen foodblog, met allemaal gezonde recepten.

Jij hebt vier kook (Shake) boeken geschreven. Wat voegen deze toe aan de bestaande kook boeken?
Ik heb 1 shake boek gemaakt en 1 gezond familie kookboek. Het is een handleiding om de stap naar gezond en bewust te gaan eten, ik laat zien dat het echt niet moeilijk is. Ook niet voor een gezin met jonge kinderen. Mijn derde boek, Happy food. Dit is de opvolger van mijn shake boek, hierin heb ik allemaal gezonde recepten verzameld voor elk moment van de dag. Daarnaast vertel ik ook welke granen nu echt gezond zijn en welke zoetmakers je kunt gebruiken in plaats van suiker. En ook mijn vierde boek Happy kids hierin deel ik  lekkere & gezonde recepten voor ons dierbaarste bezit ‘onze kinderen’.

Goed om te weten:
Happy Kids verzamelt gezonde & superlekkere recepten van ’s morgens tot ’s avonds: ontbijt, lunch, brooddooslunch om mee te nemen naar de school, tot vieruurtje en avondeten.

Goed eten voor kinderen vind ik erg belangrijk. En gezond koken of snacken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of lang te duren. En het is goed om dit al op jongen leeftijd te leren.

Ga jij wel eens zonder make-up de deur uit?
Zeker!

Hoe belangrijk is goed voeding voor jou?
H
eel belangrijk!! Door gezond te eten krijg je een mooiere huid en meer energie.

Wil jij een recept  met ons delen?
Eer staan er heel veel op mijn foodblog www.ellemiekevermolen.com
Het is echt de moeite om hier een kijkje te nemen. Je kan hier echt van alles vinden van shakes tot complete maaltijden.

Wist je dit al van Ellemieke Vermolen?

Vanaf januari schrijf ik iedere maand, recepten en tips & tricks van mij in het mooie magazine fabulous mama & family

Ook al woon ik in al 10 België ik ben nog altijd een echte Hollander, want ik ben dol op kaas. Het maakt niet uit welke, jong, oud of belegen, I LOVE IT!

Wij hebben meer leuke intervies gedaan… O.A. met Tanja Luske-Jess en Chazia Mourali nog heel veel andere interessante interviews, in de rubriek, stt…mama is even in gesprek.

Wil jij ook een keertje meedoen aan deze leuke rubriek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden: info@kidzblogger.nl

Kende jij de foodblog van Ellemieke al? Wij reviewden voor onze foodblog (www.vegafoodblog.nl) 1 van haar kookboeken

 

 

2 reacties

  1. […] Nog een interview lezen? Ellemieke Vermolen vertelt… […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *