Nellie & Cezar – Ik ben blij

Nellie en Cezar

Nellie & Cezar – Ik ben blij

Nellie & Cezar zijn terug

Nellie en Cezar vervelen zich. Dan staat Fons voor de deur, wat een verrassing! Nellie en Cezar trekken hun jas aan. De vriendjes gaan samen op stap. Een kleurrijk prentenboek over herkenbare gevoelens: boosheid, vreugde, angst, verdriet, verbazing en nog zoveel meer. Een unieke samenwerking tussen de bekroonde talenten Ingrid Godon en Bette Westera.

Nellie en Cezar zijn terug! Dit prentenboek voor peuters en kleuters is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de bekroonde talenten Ingrid Godon (illustraties) en Bette Westera (tekst).

Nellie en Cezar vervelen zich. Dan staat Fons voor de deur, wat een verrassing! Nellie en Cezar trekken hun jas aan en gaan samen met hun vriendjes op stap.

Een prentenboek over herkenbare gevoelens zoals boosheid, vreugde, angst en verdriet.

Wat vond Milan ervan

Het is zo leuk dat Milan nu steeds beter zelf kan lezen. Dit zijn ideale boekjes voor hem om te lezen. Vooral ook de vele vrolijke plaatjes maken het een feestje om samen te lezen. Er staat bij dat het boek geschikt is voor kinderen vanaf drie jaar. Zelf vind ik het boek geschikt voor kinderen vanaf 0 tot 6. Juist door de vrolijke plaatjes en mooie kleuren is het leuk om met kleinere kinderen te bekijken en te lezen. Wij lazen de kids vanaf 6 maanden voor, daar vind ik dit een perfect boek voor.

Handig om te weten:

Auteur: Ingrid Godon

Illustrator:Ingrid Godon

Taal: Nederlands

ISBN: 9789401446822

Uitgever: Lannoo

Hier kan je het boek inkijken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *