Toilet naar eigen wens…

Toilet naar eigen wens…
Veel mensen zeggen een toilet is maar een toilet, nou daar denk ik anders over. De toiletpot alleen al heb je in vele soorten en maten. Een hangtoilet, vierkant, rond, rechthoek en daar heb je dan ook weer heel vee verschillen in. En wist je dat je ook wel honderd verschillende kleuren wit hebt! Dan heb je nog weer heel veel keus in de bedieningsplaten, het reservoir en dan de tegeltjes.
Toilet
Je kunt kiezen uit heel veel soorten potten, eerst moet je kiezen of een staande pot wil, dus met poot in de grond zeg maar, of een hangtoilet en dus de vloer vrij. Dan kun je de vorm gaan kiezen, vierkant, recht, rond of ovaal bijvoorbeeld. Toiletbril je maak. je toilet helemaal af met een mooie bril. Doe je dit in een rustige effen kleur net zoals de pot, of juist eentje met bloemen, vlinders, tijgers of … Hier zijn zoveel soorten en smaken in, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een wc bril van. Het wasbakje is dan automatisch in dezelfde vorm. Nou ja ook hierin heb je de keus, want als je een ovaal toilet wil en een ronde wasbak kan dat natuurlijk ook. Kleurkeuzes, je kunt uit heel veel kleuren kiezen voor je toilet en wasbakje.
Bedieningsplaat
Met je bedieningsplaat kun je het toilet in stijl doortrekken. Hier zijn ook weer zoveel keuze mogelijkheden, bijvoorbeeld: één of twee knoppen, rond, vierkant, rechthoek, grote knoppen of juist kleine. En hier heb je ook weer heel veel kleur keuzes.
Tegeltjes
Met de tegels maak je, je toilet helemaal af. Hier kun je spelen met kleuren, grote van de tegels. Je kunt ook voor twee kleuren kiezen. Met de tegels maak je het toilet helemaal af. Of maak jij het af met een wc matje?
Op deze manier krijg je een mooi toilet.

1 reactie

  1. […] Een toilet naar eigen wens … […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *