Gel a peel fashionmaker Hot or not?

gel a peel

Gel a peel fashionmaker Hot or not?

Wat is het leuk om te mogen testen, vandaag is het gel a peel fashionmaker. Jessie en ik vinden het heerlijk om op creatief vlak bezig te zijn, dus dit is zeker iets voor ons om te proberen.

Wij waren al een klein beetje bekend met gel a peel. Vorig jaar met de feestdagen kreeg jessie haar eerste gel a peel pakket. Ze ging meteen starten, maar ze merkte al snel dat het toch best lastig is om mooie ontwerpen te maken. Dus ze was na een tijdje proberen toch iets minder enthousiast.

Maar nu, gel a peel fashionmaker, poging 2 om te kijken of dit wel een succes word.

In de doos zitten diverse kleuren gel a peel en waar jessie meteen enthousiast over is, is de zwarte met glittergloed. Daarnaast hebben we paars, roze, goud en glitters.
Daarnaast zit in het pakket 10 sjablonen, 2 platen voor tasjes te maken, en doorzichtig vel voor ontwerpjes te maken en een houder wat je alles in kunt plaatsen en waar je stof in kunt klemmen en zo kleding kunt ontwerpen met gel a peel. Daarnaast diverse dopjes, strijkers, oorbelhaakjes en drukkertjes.

Na alles uitgepakt, alles gelezen te hebben en op YouTube een filmpje te hebben bekeken, zijn we begonnen.  We wilde eerst kleding ontwerpen, dus beginnen met een wit vestje, dus stof, want dat word aangeraden.

Het vestje werd in de houder gespannen, het sjabloon geplaatst en diverse kleuren gel werden verdeeld over het sjabloon en daarna werd de gel gladgestreken met de brede strijker.

Het sjabloon werd verwijderd en….. Whaaaa gaaf,  we hadden een vestje met gel a peel, in de vorm van veren. Paars, roze en zwart liepen mooi in elkaar over. Echt waar we de eerste ervaring met gel a peel niet heel enthousiast waren, zo enthousiast zijn we nu! Het vestje ligt nu te drogen.

Het kan ook in de wasmachine volgens de bijsluiter, dus ik ben nog wel heel benieuwd naar hoe het er dan uit blijft zien.

Na ons eerste ontwerp zijn we ook benieuwd of het werkt op een zwart shirt.
Dus het stappenplan weer gevolgd en whaaaa ook dat werkt! En heel gaaf shirt met een hart van een soort pantervlekken.

De smaak hebben we echt te pakken, dus om nog eens te testen gingen we voor een shirt met kleine ribbeltjes, want we willen natuurlijk ook weten of het daar op lukt.

Weer het stappenplan gevolgt. Het gladstrijken op het stof ging iets moeilijker, maar het werkte wel. En wit ribbeltjesshirt met een ster erop is het resultaat!

Daarna zijn we nog wat losse ontwerpen van maken, het ging echt goed!

Wat ons wel opvalt is dat de gel a peel vrij snel droogt in de dopjes, dus we moesten wel opletten dat we geen gedroogde kloddertjes kregen in de gel.

Wat we nu moeten is wachten tot de gel volledig gehard is en de kleding gedragen kan worden en de losse designs gebruikt kunnen worden.

Wij vinden dit echt een vooruitgang van veel a peel, en heel leuk cadeau voor meiden die graag creatief bezig zijn en het leuk vinden om kleding te ontwerpen zo.

Je kunt op deze manier ook leuke cadeautjes maken. Het is echt leuk om te doen.

De handleiding vond ik ook echt vooruit gegaan, het is nu veel duidelijker waar je op moet letten, wat je moet doen en hoe je je spullen schoon krijgt. Ook hoe je patroontjes kunt maken is nu veel makkelijker uitgelegd.

Gel a peel is echt gegroeid naar een leuk product dit jaar! Wij gaan dan ook zeker nog nieuwe tubes bij halen en meer kleding pimpen.

Voor ons is dit dus echt een Hot!
Wij zijn heel benieuwd of jullie al ervaring hebben met gel a peel en wat jullie vinden van deze nieuwe fashionmaker!

Liefs Kim en Jessie

Dit leuke artikel is  gechreven door Kim van de Meulengraaf. Kim is moeder van dochter Jessie en in haar dagelijkse leven is ze zwemjuf. We vinden het leuk dat Kim ons komt helpen om leuke dingen voor ons testen en leuke uitstapjes voor ons doen. Jullie gaan haar hier dus zeker vaker tegen komen. Kim schreef eerder over de Unicorn zeep en glittersnot en musical de sprookjessprokkelaar

1 reactie

  1. Astrid vd Meulengraaf zegt:

    Superleuk verteld over een superleuk product!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *