Natuurrubber speelbal Senso’Ball stimuleert de zintuigen

Senso ball

Natuurrubber speelbal Senso’Ball stimuleert de zintuigen

De Senso’Ball van So Pure is een uitnodigende speelbal voor de allerkleinsten. De bal is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen, die een kindje eindeloos kan verkennen. Bovendien kunnen kinderen de Senso’Ball makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden. Het perfecte speelgoed dat leuk en leerzaam combineert!

De Senso’Ball van So Pure stimuleert alle zintuigen van je baby. Zo stimuleren de levendige kleuren zijn zicht en prikkelen de diverse texturen, gaten en speciale handgrepen zijn nieuwsgierigheid om de bal met zijn mond en handen te verkennen en zijn fijne motoriek te ontwikkelen. De bal is zacht en licht, zodat je kindje zich er niet mee kan bezeren en is gemaakt van 100% natuurrubber, zodat hij er veilig op kan bijten en sabbelen.

Wat vonden wij ervan?

De bal voelt ligt aan en dus makkelijk op te tillen voor de kleintjes. Er zitten twee handige handvaten aan waar de kleine vingertjes prima inpassen om de bal makkelijk vast te pakken zonder dat hij gelijk weer uit de handjes rolt. De bal is lekker klein en compact. En er zitten allerlei vormpjes op die allemaal anders aanvoelen, stipjes, streepjes, ruites. En er zitten gaatjes in, in verschillende groottes.

Senso ball

Het is een super leuke en uitdagende bal. De leuke bal hoort bij Sophie de Giraff. Het vrolijke giraffen hoofdje zie dan ook terug op de bal. Met de kleine vingertjes kan de baby dit ook voelen.

So’Pure
De Senso’Ball komt uit de So’Pure Collectie van Sophie de Giraf, met ecologische producten gemaakt van natuurlijke materialen en is bedoeld als veilig alternatief voor het huidige aanbod plastic en kunststof speelgoed. De So’Pure collectie bestaat uit verschillende producten, zoals bijtringen, knuffels, badspeeltjes, rammelaars en zelfs een set kleurrijke speelblokken. Alle producten zijn verpakt in een luxe geschenkdoos van gerecycled karton met een mooi katoenen lint eromheen, zodat ze extra leuk zijn om te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau of verjaardagspresentje.

2 reacties

  1. Margriet kip zegt:

    Wat een gave bal zeg. Leuk voor mijn schoonzusje die binnenkort haar kleintje krijgt…

  2. agnes haverman zegt:

    Een te gekke bal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *