OEPS! Kids overboord

OEPS! Kids overboord

OEPS! Kids overboord is vanaf nu te zien in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Een leuke tip om heen te gaan in de kerstvakantie. Dierenliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Ga mee op avontuur met Finny en Leah in de komische animatiefilm OEPS! Kids overboord. Deze beste dierenvrienden slaan overboord van een ark en worden van elkaar gescheiden. Leah spoelt aan op een eiland, terwijl Finny bij een vreemde kolonie met soortgelijke wezens belandt. Gaat het de ark bewoners lukken de kids te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer terugvinden? De film wordt Nederlands gesproken uitgebracht in de bioscoop met onder anderen de stem van Vivienne van den Assem (RTL Boulevard), Frank Lammers (Undercover), Floris Göbel (DierenpraatTV), Juvat Westendorp (o.a. Silverstar) en dierenvriend Gabriel Martina, beter bekend als Wildebras. OEPS! Kids overboord wordt op 14 december door In the Air en Just4kids uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

Synopsis: van OEPS! Kids overboord

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint op te raken. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan… Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk van boord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. OEPS!

Aan boord van hun geïmproviseerde vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van bekende soortgenoten… 

Alles wat je wil weten over OEPS! Kids overboordOEPS!

De film duurt 85 minuten en in Nederlands gesproken. Het is een echte familiefilm en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Stemmencast: Vivienne van den Assem vertolkt de stem van Hazel, de moeder van Leah, Frank Lammers is te horen als leeuw Leonard, Floris Göbel als Nijlpaard en Gabriel Martina als Chimpansee. Juvat Westendorp vertolkt de stem van Clam, Sil van der Zwan de stem van Finny, Leelou Rijsdam als Leah, Helle Vanderheyden de roze kwal, Kobe van Herwegen verleent zijn stem aan de Bewaker en Maja van Honsté aan Patch.

Dit is ook leuk om te lezen:

1 reactie

  1. […] OEPS! Kids overboord […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *