Jumpen bij Jump XL Horst

Jump XL Horst

Jumpen bij Jump XL Horst

Jump XL Horst heeft veel grote trampolines. Hier kunnen de boys goed hen energie kwijt. De ene keer laat ik ze lekker los in het bos, daar kunnen ze rennen en klimmen. Alleen is het niet altijd het geschikte weer om naar het bos te gaan of ze hebben er gewoon geen zin in. Dan is Jump XL een perfecte plek om even leuk en lekker om van hen energie af te komen.

De kids kunnen echt even helemaal los op alle trampolines. Je kan bij de ingang speciale Jump XL sokken kopen, hygienisch en meer grip.

Samen springen

Het eerste kwartier heb ik lekker met de boys meegesprongen, maar toen was ik echt wel moe. En jeetje wat gaan ze hoog.  Maar echt super leuk om even zo met elkaar te ravotten (springen) op de trampolines.

Foam Pit

Dit is een bak met allemaal stukken (blokken) foam. Vanaf de kant kan je hier in springen, jumpen en je weet dan zeker dat je lekker zacht land. Ideaal dus als je iets nieuws wl uitproberen. En eruit klimmen is ook een sport opzich! Hier zit iemand bij om dit goed te begeleiden zodat de kinderen niet allemaal boven op elkaar springen.

Na het foam pit ging het springn gedeelte open. Hier konden de kids van twee verschillende grotes naar beneden springen. Ook hier is goed begeleiding bij zodat de kinderen niet boven op elkaar springen. De jongens vonden dit helemaal geweldig. Na een kwartierje sloot dit gedeelte weer.

Dodgeball

Er was ook een dodgeball gedeelte, hier speelden ze met andere kinderen een leuk bal spel. Er zitten meerder trampolines aan elkaar en tegenover elkaar. Zo waren er twe teams. Ze moesten elkaar met de bal proberen af te gooien.

De jongens waren na een uur nog niet moe en wilden nog lang niet naar huis.

We bezichetn Jump XL tijdens ons weekendje weg in Limburg. Bij liefde voor Limburg kan je allemaal leuk uitstapjes vinden zo ook naar Jump XL In Horst

Wij verbleven dat weekend in Vakantie Resort Arcen

Meer leuke activiteiten die wij daar deden:

BoegaFun

Pony of Paardrijden bij manege Bergemo

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *