Justice League Action en Bunnicula op DVD

DVD

Justice League Action op DVD

Deze animatieserie is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics superhelden team en toont maar liefst 152 DC personages. Superman, Batman en Wonder Woman maken hun opwachting, naast maar liefst 57 andere DC superhelden.

In DC’s Justice League  Action gaan Superman, Batman, Wonder Women, het avontuur aan met bondgenoten en vijandem als John Constantine, Zod, Lobo en Swamp Thing. De hapklare afleveringen vol actie worden tot leven gebracht door o.a. Kevin Conroy, Mark Hamill, James Woods en Patton Oswalt. Dat wordt opletten geblazen, want je wilt geen seconde hiervan missen.

Milan heeft deze met twee vriendjes gekeken en ze vonden het erg spannend en ook super leuk. Ze bleven steeds geboeid en vol spanning kijken. Leuk voor een koude en regenachtige dag.

Bunnicula op DVD

Maak kennis met het schattige paranormaal begaafde vampierkonijntje Bunnicula. Hij heeft een opmerkelijke voorkeur voor groentesap dat hem superkrachten geeft. Kunnen Bunnicula en zijn vriendjes Chester en Harold alle enge monsters buitenhouden en ’s avonds rustig slapen?

Deze volledig nieuwe komische animatieserie, is gebaseerd op de populaire kinderboeken: Bunnicula!

Deze serie volgt de paranormale komedie-avonturen van Bunnicula, het vampierkonijn dat geen bloed drinkt, maar de sappen uit wortels en andere groenten zuigt om zijn superkrachten te versterken. In twee filmpjes van 11 minuten per aflevering komen Bunnicula, Chester en Harold van alles tegen: van enge alligators die zich door de waterleiding in hun appartement wurmen tot sinistere spinnenlammetjes die ontsnappen uit Bunnicula’s boek van bovennatuurlijke verhaaltjes voor het slapengaan.

De jongens hebben veel gelachen om het grappige vampiertje. De filmpjes zitten vol humor. Het kijkt lekker en gezellig weg.

Beide dvd’s zijn er leuk om te krijgen of te geven voor sinterklaas of onder de kerstboom. Beide Dvd’s zijn geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Ken jij deze dvd’s al?

dvd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *