Poptropica en het geheim van de landkaart….

Poptropica

Poptropica en het geheim van de landkaart

Het is alweer eventjes geleden dat we dit boek ontvangen hebben. Dylan had net zijn boek uit en wilde meteen dit leuke boek gaan lezen. Dylan was meteen enthousiast.  Hij leest graag strips, zoals de Donald Duck en wat dit boek voor Dylan extra leuk maakte was dit poptropica ook in stripvorm geschreven is.

Wanneer hun luchtballon in een storm terechtkomt, dreigt er groot gevaar voor Mya, Boyan en Jordy. Ze landen op een tropisch eiland in Poptropica, het verborgen eilandenrijk. Een mysterieuze landkaart helpt ze in hun zoektocht terug naar huis. Maar dan kruist de duistere Octavius hun pad. Hij heeft andere plannen met de landkaart. Hoe kan Octavius worden uitgeschakeld? En… vinden de drie ooit hun weg naar huis?

 

Het boek leest lekker weg.  De kleuren en plaatjes in het boek spreken ook erg aan. Zo kan je je goed met de personages identificeren.

 

Ook Justin leest graag en veel. Justin sprak het ook erg aan dat het zo in stripvorm geschreven is. Het leest makkelijk en lekker weg. De plaatjes zijn erg grappig, aldus Justin.

Handig om te weten:

Het geheim van de landkaart is het eerste deel in de serie Poptropica, volledig in kleur geïllustreerd door Kory Merritt. Tekst van Jack Chabert.

Uitgeverij: De Fontijn
ISBN 9789026141881
Uitvoering Hardback
Formaat 199 mm x 157 mm x 14 mm
Omvang 112
Verschenen  28-02-2017

 

Justin en Dylan zijn al nieuwsgierig naar deel 2…

Deel twee is inmiddels ook al eventjes uit. Wil je alvast weten waar het boek overgaat?

Mya, Boyan en Jordy zijn Octavius te slim af geweest; ze zijn met de mysterieuze landkaart ontsnapt. Maar de kaart doet wat hij zelf wil. En het lijkt er niet op dat hij hen helpt om de weg naar huis te vinden. Het drietal is hopeloos verdwaald op de zeeën van Poptropica. Water en voedsel raken op. Maar er dreigt een groter gevaar, want Octavius is niet de enige die hen zoekt. Zijn de vrienden verder van huis dan ooit?

Heb jij al een boek van Poptropica gelezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *