Kleding maakt de man!

kleding maakt de man

Kleding maakt de man!

Wist je dat heel veel mannen een overhemd dragen? En dan niet alleen maar nu hun werk ook gewoon in het privé leven. Een overhemd wat goed en mooi zit vind ik zelfs heel casual (lees: Sexy). Afhankelijk van smaak, soort werk, lichaamsbouw, mode en trends is er een verscheidenheid aan overhemden te vinden

Een overhemd bied vele mogelijkheden…

Een overhemd biedt zoveel mogelijkheden!

  • Bij een pak
  • Bij een pantalon
  • Bij een jeans
  • Onder een sweater (dan laat je o.a. de kraag en bovenuit komen)

Een overhemd bied zoals je kan zien dus vele mogelijkheden.

Bij een pak
Een pak is al snel heel zakelijk of juist heel feestelijk (bruiloft). Zelf vind ik mannen in een goed pak en met een mooi en goed passend overhemd altijd heel erg netjes en verzorgd eruitzien. Een pak vind ik dan zelf ook echt iets zakelijks hebben.  Een overhemd voor bij een pak naar het werk (of de zaak) kan er heel anders uitzien dan een overhemd voor bij een pak voor een bruiloft. Zelf vind ik een overhemd met een werkje zoals bloemen (zoals op de foto bij jeans, i love it!!) heel erg mooi, maar dit is dan weer minder zakelijk.

Mijn man draag iedere dag naar zijn werk een pak, met overhemd. Hij draagt de laatste jaren vooral overhemden van het merk Circle of Gentlemen. Deze overhemden zijn iets duurder, maar zijn dan ook onslijtbaar zoals hij zelfs zegt. Deze overhemden blijven erg mooi en netjes ook na veel dragen en wassen.

Een overhemd bij een pantalon
Op het colbertje na is dit uiteraard hetzelfde als bij een pak. Zelf vind ik het zonder jasje wel wat sportiever en daardoor dus mooier.

Bij een jeans
Ja dan moet het echt een mooi overhemd zijn, zoals deze op de foto. Dit vind ik echt een super gaaf overhemd, en dit staat super stoer, snel, hip en heel erg fasionable op een gave jeans. Ik denk zelfs dat ik een paar stoere sneakers hierbij erg mooi vind.

Onder een sweater
Een overhemd wat onder een sweater vandaag komt vind ik zelf ook altijd erg mooi. Bijvoorbeeld een mooie effen sweater en dan een mooi overhemd met een printje eronder. Het mooiste is dan als er bij de mouwen een stukje van het overhemd onderweg komt en bij de kraag. En eventueel nog een stukje onderaan.

Bescherming voor uw overhemden
Hoe kan je het beste je overhemden beschremen tijdens het dragen?Het dragen van een T-shirt onder een overhemd zorgt ervoor dat een overhemd langer meegaat en eventuele transpiratie direct opneemt. Kies voor een onder T-shirt het juiste model. Zo draag je bijvoorbeeld een stretch T-shirt onder een Slim Fit overhemd, anders heb je kans dat het T-shirt ruimer zit dan het overhemd. Het beste kies je voor T-shirts  die zijn gemaakt van 100% katoen voor een optimaal draagcomfort. Bij de stretch T-shirts is er de ideale katoen / elastaan mix waardoor de ideale eigenschappen van het katoen behouden blijven en de shirts mooi aansluiten op het lichaam.

Ben jij het met mij eens? Kleding maakt de man…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *