Het Schip der Doden…. Het spannende slot in de serie over Magnus Chase

Het schip der doden

Het Schip der Doden…. Het spannende slot in de serie over Magnus Chase

Loki is uit zijn ketens bevrijd. Nu maakt hij Naglfar, het Schip der Doden, klaar om uit te varen. Met een bemanning die bestaat uit reuzen en Vikingzombies, wil hij de strijd aangaan met de noordse goden. Het is aan Magnus Chase en zijn vrienden om Loki te stoppen, maar daarvoor moeten ze naar de grens tussen Jötunheim en Niflheim varen en Naglfar bereiken voordat het met midzomer vertrekt. Anders begint Ragnarok.
Onderweg nemen ze het op tegen razende zeegoden, vijandelijke reuzen en een vuurspuwende draak die een oude bekende blijkt te zijn. Om Loki te verslaan, zal Magnus moeten vechten met woorden in plaats van met kracht. Daarvoor moet hij een kostbaar elixer vinden, dat zo dodelijk is dat het Magnus vaardig genoeg kan maken om van Loki te winnen, maar dat het hem ook volledig kan vernietigen…

Deel 3

Dit is het derde en laatste deel van deze spannende serie. Justin heeft deel 1 en 2 (nog) niet gelezen. Hij vond het wel een spannend boek, maar waarschijnlijk nog leuker als hij deel 1 en 2 wel gelezen had. Het zijn 400 pagina’s, maar super spannend. Je leest het zo weg. Justin had het boek dan ook zo uit gelezen.

Leeftijd staat bij vanaf 13 (13/15), Justin was 11 toen hij hem heeft gelezen. het ligt ook een beetje aan het kind dus.

Handig om te weten:

Auteur: Rick Riordan
Taal:  Nederlands

Oorspronkelijke titel: Magnus Chase and the Gods of Asgard – Untitled book #3

Verschijningsdatum: januari 2018
Uitvoering: paperback

Druk: 1
ISBN: 9789000345496

Deze titels schreef Rick Riordan ook.
Percy Jackson (5 delen)
Helden van Olympus (5 delen)
De avonturen van de familie Kane (3 delen)
Magnus Chase en de goden van Asgard (3 delen)
De beproevingen van Apollo (2 delen verschenen)

Rick Riordan (1964) oogst sinds 2005 wereldwijd succes met de populaire Percy Jackson-serie, waarvan elk deel een #1 New York Times-bestseller is. Hij was docent Engels en geschiedenis op een middelbare school in Texas toen hij begon met schrijven. Zijn boeken worden in meer dan 37 talen vertaald. Riordan is fulltime schrijver en woont met zijn vrouw en twee zonen in Boston.
www.rickriordan.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *