Bloggers dag, met maar liefst 64 winacties.

Bloggers dag

Bloggers dag

Het is alweer een jaar geleden dat we de nationale mamabloggers dag georganiseerd hebben.  Voordat we aan de hop starten kwam ik er al achter dat de naam niet helemaal klopte. Nationaal, was het niet want er deden meerdere Belgische collega’s mee aan deze hop.  En er deden ook niet alleen mama bloggers mee. Een goede andere naam vond ik lastig, want natioaal kan dus niet en mama bloggers ook niet. Veel verder dan Bloggers dag kwam ik daarom dan ook niet.  Deze bloghop blijft dus wel gewoon ieder jaar de tweede zaterdag van september plaats vinden, maar dan onder de naam Bloggers dag.

Vorig jaar deden er maar liefst 56 bloggers mee en dit jaar zijn het er maar liefst 64.  Dit vind ik echt super leuk en fijn dat er zoveel collega bloggers mee doen met deze hop. Via deze weg wil ik jullie dan ook allemaal bedanken voor het meedoen.

Lieve lezers,
Graag wil ik vandaag ook even mijn trouwe lezers bedanken voor het volgen, reageren en delen van mijn blogs (artikelen). Bedankt voor jullie support!

​Alle nieuwe lezers, leuk dat jullie een kijkje komen nemen en ik hoop jullie uiteraard vaker te mogen begroeten op mijn blog.
graag stel ik mij  even in het kort aan jullie voor, ik Yvonne en getrouwd met Edwin samen hebben we drie boys waarmee we van alles beleven en dit deel ik op mijn blog. Zo bezoeken we graag pretparken, dierentuinen en maken we leuke reisjes.. Maar je kan ook leuke interviews vinden met o.a. bekende Nederlanders deze rubriek vind je bijvoorbeeld bij stt… mama is even in gesprek. En bij kidzenzo vind je van alles over kinderen: zwangerschap, wat doe je bij brand, tips voor het geven van een spreekbeurt etc..

Wat is nu precies een bloghop?

Vandaag is Bloggers dag .. De dag dat wij bloggers, de handen in één hebben geslagen. Misschien heb je vorig jaar ook al een meegedaan of met de sinterklaas hop en we hadden ook nog de paashop.  Dus misschien weet je al wat een hop is? Mocht je het niet precies weten dan leg ik het graag nog even uit. Je hopt vandaag van de ene blog naar de andere blog, op elke blog wordt je doorgestuurd naar de volgende blogger. Zo ben je waarschijnlijk via de blog van Vivianne Marchal Www.waarliefdewoont.nl naar mijn blog gehopt. Of je bent juist op mijn blog begonnen, dat kan natuurlijk ook. Dan stuur ik je straks door naar de volgende blog. Je bent de hop rond geweest als je weer op de blog komt waar je begonnen bent.

En wat maakt de bloghop nou extra leuk? Op elke blog kan je een super leuke prijs winnen. Je kan vandaag, maar liefst 64 prijzen winnen.

Helaas is het voor mij nu alweer bijna tijd om jullie door te sturen.. Maar ik wil eerst nog even mijn Winactie met jullie delen.

Winactie:

Wij hebben een super leuk verrassingspakket ter waarde van 25 euro.

Er zit een super leuke dvd in van brandweerman Sam en een leuk lees boekje. De rest verklappen we (nog) niet.  Wil jij deze prijs winnen?  Dan kan je meedoen.  We zouden het erg leuk vinden als je onze facebook en instagram pagina zou willen liken. We zouden het leuk vinden als je een berichtje achter laat. Je kan ons ook mailen: info@kidzblogger.nl

Deze winactie loopt tot volgende week zaterdag 16 september 2017.

De winnaar is Sigrid de Bruin. Gefeliciteerd met je gewonnen prijs, je kan ons mailen info@kidzblogger.nl

Hop hop naar de volgende

Helaas is het nu weer tijd om jullie door te sturen naar de volgende blog. Ik hoop zeker dat je nog eens terug komt op mijn blog.  Jullie mogen nu door hoppen naar de gezellige blog van Minke Vd Eijk-vd Bij www.mamaminke.nl Heel veel plezier van daag met de hop.

Vrolijke groet,

Yvonne

Kidzblogger.nl

Kidzblogger.nl

78 thoughts on “Bloggers dag, met maar liefst 64 winacties.

 1. Oehhhh verrassingen daar benik dol op, de dvd van brandweerman Sam zullen de kinderen geweldig vinden! Wat leuk dat je deze bloghop weer hebt georganiseerd en wat doen er veel bloggers mee!

 2. Leuk dat je de organisatie weer op je hebt genomen. Leuke winactie ook. Ik heb hier een jongetje dat altijd heel blij wordt van brandweerman Sam. Doe graag mee!

 3. Leuk, bramweerman Sam is altijd leuk om met de kelintjes te kijken en als daar dam nog verrassingen bij zitten vinden we dat helemaal super. Ik hop verder….

 4. Ik vind de bloghop weer erg leuk (ben nu ongeveer op de helft, geloof ik)!
  Met een dvd van Brandweerman Sam zou ik mijn zoontje van 2 erg blij maken, dus ik doe graag mee met je winactie.
  Ik heb helaas geen Facebook of Instagram.

 5. Ohhh als het een verrasingsbox is met een DVD van Brandweerman Sam erin, maak ik mijn kleine peuter (en Brandweerman Sam fan) er zeker heel blij mee. Wij doen dus graag mee!

 6. Hallo wat een leukeblog heb je ik kon hem nog niet dus een bloghop is een goed plan om iedereen te leren kennen ik zou graag het verrassingspakket willen winnen voor mijn dochtertje Zeineb van bijna 3jaar ze kijkt ook vaak na brandweerman Sam ik volg je nu ook op fb en ig ben benuwd na je volgende blogpost

 7. Leuk! Via de bloghop bij jou gekomen. Een nieuwe blog die ik ga volgen. Graag doe ik ook mee met deze leuke winactie 😉 Wij (mama, papa en Liselotte van 3) zijn dol op verrassingen.

 8. Echt leuk, zo’n verrassingspakket! Ik doe ook graag mee aan deze spannende bloghop-actie 🙂 (Brandweerman Sam is alvast een schot in de roos bij onze 2 (en de derde op komst) kleinzoontjes). 🙂

 9. Leuk initiatief!! Ik heb hier en daar al aan wat acties meegedaan. Deze verrassingsbox is in elk geval heel welkom, dus ik ding graag mee.

 10. Brandweerman Sam is de favoriet van een dierbaar kindje en ik zou hem heel graag verrassen met het verrassingspakket!
  Leuke actie.
  Volgende keer doe ik ook weer mee hoor aan de hop!

 11. Leuk zo’n bloghop! Hopelijk heb je gisteren een gezellige bloggersdag gehad. Een dvd van Brandweerman Sam zal het hier goed doen, bovendien zijn we dol op verrassingen, en doen dan ook graag mee.

 12. Brandweerman Sam vind mijn jongste zoontje helemaal geweldig, dus ik doe graag mee met je actie.
  Bedankt voor het organiseren van deze leuke bloghop, ik ga je volgen!
  Liefs Wendy

 13. Super leuk de bloghop en ik hou van verrassingen. Over 2 weken ben ik uitgeteld van onze 2e dochter dus een verrassing ontvangen dan is altyd heel weg leuk 🙂

 14. Brandweerman Sam is hier een grote hit, mijn beide kinderen gaan er graag voor zitten! Bovendien zijn we dol op verrassingen en laten we ons graag verrassen door de rest van het pakket 🙂

 15. Hop, hop, hop. Wat zijn er toch veel leuke blogs. Het kan maar niet op.
  Haha, door al dat hoppen, voel ik me net een konijntje. En weet je wat? Ik vind het nog leuk ook.
  Oh, en wat geef je een mooie prijs weg. Ook ik maak dolgraag kans.
  Succes allemaal.

 16. Ik kom er eindelijk aan toe om de bloghop volledig te doen en zo ben ik achteruit gehopt naar jouw blog. Hier waag ik graag een kansje om deze leuke prijs in de wacht te slepen!

 17. Weer zo’n leuke winactie op deze bloghop.
  Een verrassingspakker, ik ben gek op verrassingen.
  Brandweerman Sam is nu ook één van de favorieten van mijn vijf kleinkinderen.
  Ik heb geen Facebook, maar heb geliked en geloved op bloglovin.
  Heel graag doe ik mee om mijn kleinkinderen blij te maken.
  Ik hop nu weer verder, daag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *