Creëer je eigen plekje met mooie foto’s

gezin - gescheiden - foto op hout - liefde - kinderen

Waarom een eigen plekje creëren zo belangrijk is, na een scheiding

Na ruim 18 jaar samen geweest te zijn en drie prachtige kinderen hebben mijn man en ik ruim zeven maanden gelden besloten zonder elkaar verder te gaan. Scheiden betekend psychologisch dat je je identiteit opnieuw moet vormgeven. Dat doe je o.a. door je huis in te richten met je eigen spullen, de muren een nieuw kleurtje te geven en andere gordijnen uit te zoeken. Onderschat niet hoe belangrijk dit is. Daarmee druk je niet alleen een stempel op je inrichting, je geeft ook uitdrukking aan wie je bent. Dat versterkt het gevoel van zelfregie.

In de andere twee artikelen kon je al lezen hoe ik de keuken en een muurtje hier in huis heb aangepakt. Inmiddels heb ik het huis ook al opgevrolijkt met mooie accessoires en planten, daar over binnenkort meer! Deze keer ga ik laten zien hoe ik mijn huis nog een beetje meer van mijn huis heb gemaakt door mooie foto’s op te hangen.

Foto’s

Foto’s zijn altijd al erg belangrijk voor mij geweest. Van alle drie de jongens heb ik een heel mooi geboortefotoboek bij gehouden. Van elke vakantie heb ik een album, sommige reisjes zitten in 1 album. Regelmatig kijken we in de fotoboeken. Ook aan de muur vind ik foto’s erg mooi en gezellig. In het toilet heb ik een grote paperclip, met allemaal paperclips. Hier doe zitten alle foto’s van leuke momenten in, zoals polaroids van events.

Daarnaast vind ik het erg leuk om mooie foto’s te maken. Sommige deel ik op onze instagram accounts.

Foto’s aan de muur

De meeste van jullie weten inmiddels dat ik gek ben op hout. In huis heb ik een paar foto’s van de jongens hangen. Foto’s vrolijken je muren en huiskamer op. Het maakt alles wat persoonlijker. Van de jongens heb ik een paar jaar geleden een geweldige foto gemaakt. Deze heb ik toen laten afdrukken op hout. Afgelopen week heb ik door Marjan (Ten Berge Fotografie) geweldige foto’s van mij en de boys laten maken. Er zijn meerdere te leuke foto’s, uit deze shoot gekomen! Wat wel heel erg leuk is, dat we alle vier dezelfde foto het mooist vinden voor aan de muur. Deze foto laten we ook weer afdrukken op hout. Een foto op hout past nu nog beter bij de stijl die ik gekozen heb voor ons huis.

Foto op hout

Dat ik onze foto op hout wil laten drukken is iets wat ik al vrij snel zeker wist. Ik heb nog heel even getwijfeld of ik de foto niet op foto op forex wilde laten afdrukken. Dat is mooi strak en stijlvol. Toch voel ik meer voor hout en het past ook goed bij mijn stijl. Er zijn vele soorten hout om je foto op te laten afdrukken. Zo heb je steigerhout, planken voor binnen of buiten en houtplaat. Mijn voorkeur gaat naar steigerhout, dit vind ik zo mooi en in huis heb ik allemaal kistje van steigerhout.

Heb jij ook foto’s aan de muur?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *