Outfit voor de feestdagen….

outfit voor de feestdagen

Outfit voor de feestdagen….

De feestmaand komt er weer aan, sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Voor sinterklaas dossen wij ons vaak niet zo uit. De laatste jaren wordt er tijdens het vieren van sinterklaas wel steeds meer en uitgebreider gegeten. Zo werd er een paar jaar terug nog vaak Chinees of patat gehaald, de laatste jaren wordt dit toch steeds meer een gezelligfeest met een uitgebreid eten er aan vooraf, courmetten of verschillende lekker hapjes op tafel.  Mijn kids zitten op sinterklaasavond nog niet te wachten op uitgebreid eten, ze zijn nog veel te onrustig voor de cadeautjes die ze krijgen gaan. Vooral Milan staat dan te trappelen en is onrustig. Voor ons dit jaar dus patat op sinterklaasavond.

Kerstoutfit

Zelf koop ik al jaren geen speciale kerst outfit meer. Dit is voor velen wel anders, om mij heen hoor ik vriendinnen en moeders op school zich al weer helemaal druk maken wat gaan we aandoen tijdens de kerstdagen. Sommige kunnen hier echt uren en dagen voor shoppen. Zelf vind ik het wel leuk om er netjes uit te zien, maar ik wil de kleding ook na of soms zelfs al voor de kerst ook kunnen dragen. De kerstoutfit voor mannen vind ik een mooi overhemd op een stoere jeans of pantalon. Je voor de kerst is een pantalon wel erg mooi en netjes, maar hier moet de man zich dan wel comfortabel in voelen.

Overhemd voor hem

Een overhemd is in de loop der jaren een onmisbaar item geworden. Overhemden zijn dan ook echte fashion items geworden. Werden ze eerder alleen zakelijk gedragen, tegenwoordig dragen de mannen ze dagelijks. Heren overhemden zijn dan ook vrijwel met alles te combineren. Zo draagt hij ze naar zijn werk met een jasje, pantalon en een stropdas. Maar in zijn vrije tijd draagt hij het graag met een hippe jeans en stoere schoenen. Met de verschillend heren overhemden straalt hij steeds weer iets anders uit. Bij overhemden.com hebben ze een mooie selectie herenoverhemden, effen, streepjes, ruitjes, print, recht, getailleerd, licht, donker etc… Maar je kan er ook terecht voor extra lange overhemden of een overhemd met extra mouwlengte.

Sleeve7 (Mouwlengte7)

Sleeve7 is dé specialist in stijlvolle extra lange overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten. De beste Mouwlengte 7 overhemden van het merk Sleeve 7.  Mijn man is best lang over de 1.90 en de meeste overhemden komen dan weer uit zijn broek of de mouwen zijn te kort. Hij heeft nu een Sleeve 7 en dit zit hem als gegoten. Het maakt niet uit of je de Sleeve 7 zakelijk of casual draagt, een overhemd moet goed zitten.

Weet jij al wat je tijdens de feestdagen gaat dragen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *