Glam Goo

Glam Goo

Glam Goo

Slijm maken, heel YouTube staat vol met receptjes voor slijm, de ene fluffy, de andere heerlijk slijmerig.

Ook hier in huis is slijm maken Hot. Er zijn al aardig wat recepten uitgeprobeerd, de ene met succes, de andere was echt een flop.

Nu kregen we de kans om het Glam Goo pakket te testen. Toen ik dat hier in huis voorstelde om te gaan testen, stond er hier eentje te stuiteren van blijdschap.

We kregen 2 pakketten binnen. Het Glam Goo luxery pakket en het Glam Goo confetti pakket.

Glam Goo

Het luxery pakket is en groot pakket met slijmerig doorzichtig basisslijm. Daarnaast zaten er verschillende buisjes met glitters en pailetjes bij, en geurflesje en 2 kleurpoeders. Er zat een ring bij waar je slijm in kunt stoppen en een tas met 9 vakken voor slijm en een voorvak voor slijm.

In het confetti pakket zat witte fluffy basisslijm, geurflesje, 2 kleurpoeders, buisjes meer pailetjes en balletjes. Daarnaast had het een armband met slijmopberger en een hangertje om slim in op te bergen.

We zijn begonnen met het confetti pakket. In het boekje stonden verschillende receptjes om leuk slim te maken. Deze hebben we gevolgd en in de houdertjes gedaan.
De slijm voelde fijn aan, zacht en met de toevoegingen van geur, kleur en pailetjes of balletjes kreeg je een leuk effect.
We hadden met als genoeg basis slijm, dus hebben we ook nog zelf wat eigen receptjes uitgeprobeerd. Deze hebben we in 2 vakjes van het luxery pakket opgeborgen.

Het luxery pakket was en slijmerige slijm. Het was in het begin best een kliederboeltje om de recepten te maken,  maar uiteindelijk kwamen hier ook fijne slijmerige slijmpies uit. Ze waren goed op te bergen in het tasje. Ook hier hadden we met dan voldoende slijm om zelf nog recepten uit te proberen.

We kwamen er achter dat door de toevoeging van geurdruppels de slijm beter te kneden werd een minder plakkerig. Hierdoor werd het beter te gebruiken.

Het resultaat is en tasje vol slijm en 3 opbergertjes vol slijm. En hele leuke activiteit om te doen en zeker de moeite waard. Het is en heerlijke bezigheid om te doen en het resultaat is echt de moeite waard.

Jessie is blij met haar eigen gemaakte slijm. En kan de komende dagen heerlijk kneden met haar slijm. En ik kan ook heerlijk mee kneden, want eerlijk is eerlijk, ik vind dat slijm in mijn handen ook wel een lekker gevoel.

Al met al vonden wij het een leuk pakket om een middagje me te prullen en er zat voldoende materiaal bij om de recepten te kunnen maken. Het blijft een soort knutsel – proefjes idee qua activiteit, dus eenmaal na het maken van de recepten is het ook klaar, geen wekenlang speelplezier zoals met een spelletje ofzo, maar wel heerlijk experimenteren.

Heb jij dit leuke You Tube filmpje al gezien?

Dit leuke artikel is  gechreven door Kim van de Meulengraaf. Kim is moeder van dochter Jessie en in haar dagelijkse leven is ze zwemjuf. We vinden het leuk dat Kim ons komt helpen om leuke dingen voor ons testen en leuke uitstapjes voor ons doen. Jullie gaan haar hier dus zeker vaker tegen komen. Kim schreef eerder over de Unicorn zeep en glittersnot , Missie met project MC2 en musical de sprookjessprokkelaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *