Leuke Kinderactiviteiten in de tuin

Leuke Kinderactiviteiten in de tuin

Het liefst hou je de kinderen zolang mogelijk lekker dichtbij je… Justin en Dylan wilden altijd graag in de tuin spelen. We hadden ook leuke dingen in de tuin staan, zoals een speelhuisje en een zandbak. Later kwam hier een trampoline bij. Pas toen ze een jaar of 4, 5 waren werd de tuin te klein voor ze. Milan heeft amper in de tuin gespeeld. Toen Justin en Dylan klein waren speelde er geen andere kinderen buiten op straat. Bij Milan wel. Milan speelde wel graag met vriendjes in en om de tuin.

Speelhuisjes

Een speelhuisje in de tuin is erg leuk en gezellig. Je hebt veel verschillende soorten.Wij hadden zelf een lage die we gewoon op het gras konden zetten. Als wij een grotere tuin hadden had ik graag een mooie grote houten huisje met glijbaan in de tuin gezet. En ja het liefst nog met een schommel. Dit is voor de kinderen ook leuk, lekker veel uitdaging.

De boys zouden nu een hoog houten huis ook wel erg leuk vinden. Met hoog bedoel ik dat hij van de grond staat, een soort boomhut zeg maar.

Trampoline

We hebben een paar jaar gelden ook een mooie grote trampoline in de tuin gehad. We hadden meteen geen tuin meer over! De jongens vonden het geweldig. Ze sprongen er elke dag op. En zelf sprong ik er ook graag op, goed voor de conditie. De trampoline trok ook veel vriendjes en vriendinnetjes aan. Wij hadden een grote trampoline met een groot net er omheen.  Achteraf zei ik vaak we hadden er eentje moeten doen voor in de grond. Dan was het niet zo’n groot sta in de weg geweest. Ook met harde wind waaide hij alle kanten op. Misschien leuk voor in de tuin van ons nieuwe huis.

Speeltoestellen van Grootplezier.nl voor groot en klein veel lol in de tuin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *