’t Zoete genot… Lekker eten in Limburg

't Zoete genot

’t Zoete genot… Lekker eten in Limburg

Ga jij binnenkort op vakantie naar Limburg? Dan is dit zeker een restaurant om lekker te gaan eten.

Wij waren een poosje terug een weekendje in Limburg in samenwerking met Liefde voor Limburg. Zo mochten wij ook komen lunchen bij ’t Zoete genot. Dit restaurant kan je vinden in het mooie dorp Arcen. Alleen al het stukje er heen lopen vanaf de parkeerplaats is erg leuk. Vanaf de parkeerplaats zijn er verschillende wandelroutes mogelijk, door de mooie natuur.

Als je in Limburg op vakantie bent is Arcen echt een aanrader om eens te bezoeken. En een heerlijk drankje te drinken op het gezellige terras van ’t Zoete genot.

Lunchen
Bij ’t Zoete genot zijn er diverse mogelijkheden voor een heerlijke lunch. Ze hebben een zeer uitgebreide kaart met heel veel keus. Justin wist het meteen, hij wilde kibbeling ( daar is hij echt dol op) en Dylan wilde dit ook graag. Ik wist het ook meteen Nachos met kaas en… Papa ging voor een broodje kroket en Milan kroketjes met friet.

Nadat we de bestelling hadden door gegeven moesten we nog even wachten voordat alles klaar was. Justin en Dylan hebben eerst even met Milan gespeelt en daarna wilde de boys liever een boekje lezen.

De lunch
Wow, wat zag alles er lekker en gevarieerd uit. De boys hebben heerlijk zitten smikkelen. Justin vond dit het lekkerste restaurant van het weekendje weg. Ook Dylan en Milan hebben genoten van hun eten, alles was op! Papa wist er ook wel raad mee… En ja ook mijn gerecht was erg lekker.

Gezelligste terras
Alleen al als je op hun website kijkt… zou je wensen dat ook jij daar op het terras zou zitten. De gezelligheid straalt al van de foto af.

Wat zou jij kiezen? Een lekker koud biertje of een wijntje misschien? Ik zou gaan voor een lekker koud glas bitter lemon en de vega kroketjes (kaas kroketjes). Ja die heb ik al geproefd en zijn echt heel erg lekker.

Kindvriendelijk
Met drie kinderen uiteten gaan vind ik toch altijd weer een uitdaging. Maar gelukkig zijn kinderen hier meer dan welkom. Ze hebben en leuke mand met speelgoed en ze hebben leuke kleurplaten. Nou ja leuke, daar dacht Milan anders over… het zijn allemaal kleurplaten voor meisje! Het meisje van de bediening zei: “ik kijk even of we nog anderen hebben” en speciaal voor Milan werden er een paar stoere jongens kleurplaten uitgeprint. Mooie kleurplaten dusss.

De bediening
De bediening was snel en vriendelijk. Ze weten wat er op de kaart staat en wat er mogelijk is. Bij andere gasten viel het me op dat ze erg behulpzaam zijn (sommige hebben nu eenmaal wat meer hulp nodig). En dit gebeurde allemaal geïnteresseerd en begrip vol. Ook voor de kinderen vond ik ze erg vriendelijk.

Gezellig restaurant
Het terras mag dan het gezelligste terras zijn, maar toen wij er waren was het toch echt te koud om buiten te zitten. Maar van binnen ziet het er zeker net zo gezellig uit. Alles is van hout en geeft veel sfeer aan de uitstraling. Ook het haardvuurtje geeft een heerlijke sfeer aan het restaurant.

Weet jij al waar je heen gaat op vakantie deze zomer?

Handig om te weten
Je kan het restaurant vinden op het Raadshuisplein 8 in Arcen.
meer informatie kan je vinden op hun website

Wij bezochten ’t Zoete genot tijdens een weekendje weg in Limburg. Wij bezochten Landal de schatberg en  CenterParcs Heijderbos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *