Samen plastic de baas

Samen plastic de baas een leerzaam leesboek.

Samen plastic de baas, een leerzaam boek over hoe je beter met plastic om kunt gaan. Ook een kijkje in de keuken van de plastic soep. Een mooie manier om jonge kinderen bewust te maken van dit probleem.

Samenvatting van samen plastic de baas

Een kleurrijk non-fictieboek voor kinderen vanaf 8 jaar, met vijftig ‘superheldenmissies’ om zelf uit te voeren en zo het gebruik van plastic te verminderen.

Samen plastic de baas is een kleurrijk non-fictieboek voor kinderen vanaf 8 jaar, met vijftig missies om het gebruik van plastic te verminderen.

Onze planeet zit in de problemen! Plastic is overal: we hebben nieuwe superhelden nodig om het te bestrijden en onze oceanen, en uiteindelijk de aarde, te redden.

In Samen plastic de baas ontdek je hoe je een 2minutensuperheld kunt worden: voltooi de missies om plastic te verminderen en verklein je ecologische voetafdruk thuis, op school en in je leefomgeving.

De leuke 2minutenaanpak in de vorm van vijftig ‘superheldenmissies,’ biedt kinderen vanaf 8 jaar een eenvoudige manier om het verschil te maken. Samen zorgen we voor een groenere wereld!

Handig om te weten over Samen plastic de baas

Dit is ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *