Verhuizen… Nieuwe kinderkamer(s)

Verhuizen… Nieuwe kinderkamer(s)

Met een verhuizing in het vooruitzicht (ja wij gaan verhuizen. Het bouwen gaat pas in december beginnen), ben ik al druk bezig om te kijken wat dan mooi is voor de kamers van de jongens.  Milan kan wel een nieuwe look gebruiken…

De muren

De muren wil ik niet druk maken. Vooral strak wit, misschien 1 muur in een mooi kleurtje. Kleur en sfeer kan je op vele andere manieren in e slaapkamer aanbrengen.

Vloer

De vloer is zeker bepalend voor de sfeer van de kamer. Een houten vloer geeft een hele andere sfeer dan vloerbedekking bijvoorbeeld. Een houtenvloer kan je dan snel weer een andere look geven door een vloerkleed. Je kan dit dan ook heel makkelijk weer vervangen, zonder meteen de hele kamer te verven, behangen of…

Bed

Een bed  is ook een echte sfeer maker in de slaapkamer. Milan wil heel graag een hoog bed. En mooie halve hoogslaper bijvoorbeeld kan heel veel sfeer in de slaapkamer brengen. Met een mooie dekbedhoes kan je al een bepaalde sfeer creëren, een dieren dekbedhoes past mooi in een jungle kamer bijvoorbeeld. In een witte kamer kan je kleur aan brengen met een mooi gekleurde hoes. Uiteraard kan dit ook een een normaal laag bed.  Wat ik zelf met een hoogbed wel mooi vind is dat je in de kastjes/plankjes allemaal leuke dingetjes kan zetten zoals plantjes, fotolijstjes, auto’s etc..

Dekbedhoes

Dekbedhoezen heb je in vele soorten en maten. Zelf hebben wij verschillende dekbedhoezen, op deze manier geef ik de slaapkamers regelmatig een  frisse look. Je hebt voor jonge kinderen mooie hoezen speciaal voor kinderen bijvoorbeeld van kinderseries, of kabouters, auto’s etc.. Voor grotere kinderen heb je dan weer hoezen die bij hen leeftijd past, voetbal of effen of… Bij Lusanna hebben ze leuke kinderdekbedhoezen.

En zo zijn er nog veel meer leuke sfeermakers zoals, sierkussentjes, schilderijtjes, posters, planten en nog veel meer. De komende tijd gaan jullie op deze en op Schoonheidspromotie.nl nog veel lezen over de bouw en de verhuizing en….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *