Stoere kleding voor jongens

Stoere kleding

Toen mijn oudste zoon net geboren was, vond ik maar dat er weinig leuke en stoere jongens kleding te koop was. Ja of mega duur. Er kwam gelukkig steeds meer leuke betaalbare merken bij, met mooie en stoer jongens kleding.

Voor meisje was de keuze reuze

Al tijdens mijn zwangerschap viel het mij op dat er heel veel leuke, lieve, schattige en ook stoere meiden kleding te koop was. De rokjes, de stoere broeken eigenlijk vond ik bijna alles wel erg mooi. Voor jongens waren er niet zoveel smaken. Gelukkig heb ik wel altijd leuke kleding voor de jongens weten te vinden.

Steeds meer leuke kleding voor jongens

Door de jaren heen, kwamen er steeds meer leuke merken met stoere jongenskleren. Dat merkte ik ook aan mijn portemonnee. Ik vond steeds meer kleding leuk voor ze en kocht dan ook steeds vaker wat voor ze. Kleding maakt ten slotte de man.

Spijkerbroek

Wat er zeker niet in hun kledingkast mocht ontbreken was een spijkerbroek. Een mooie nette spijkerbroek kun je met alles combineren. Met een trui, blouse of met een mooi colbert. Zo kun je er heel casual, maar ook heel netjes uit zien. Wel is het ook belangrijk dat de spijkerbroek comfortabel zit. Ze moeten er immers wel in kunnen spelen.

Jongens kleding voor baby’s

Er zijn tegenwoordig ook heel beel betaalbare leuke kleertjes te koop voor kleine jongens. En wat ik zelf erg tof vind, is dat jongens kleding ook veel kleur mag en kan hebben. Ze leuk om met kleuren te kunnen spelen.

Eigen stijl en smaak

Als moeder van 3 stoere jongens vind ik het super leuk om te zien hoe zij nu als pubers hen eigen stijl en smaak ontwikkeld hebben. Ik hoef echt niet meer zomaar even een leuke shirt trui of toffe broek mee te nemen. Ze willen alles zelf uitzoeken, zien, voelen en passen. Ze vinden allemaal iets anders leuk en dragen allemaal een andere stijl. En ze zien er allemaal erg leuk uit en staat de kleding die ze kiezen hen erg goed.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *