Wildwater rafting bij Center Parcs het Heijderbos

Wildwater rafting

Wildwater rafting

Tijdens een heerlijk weekendje Center Parcs. De boys hebben daar toen meegedaan aan diverse leuke activiteiten…. Zo ook aan het Wildwater raften. Dit is echt zo leuk, de boys hebben er onwijs van genoten. Natuurlijk ga ik het proberen uit te leggen, maar natuurlijk heb ik er ook een leuk filmpje van gemaakt.

​Vroeger gingen we al regelmatig een weekendje Center Parcs. Uren kon ik mij dan vermaken in het zwembad, vooral de wildwaterbaan was favoriet. En ik ben bang dat ik mijn kids ook met het wildwaterbaan virus besmet heb.

​Zodra we het zwembad binnenkomen is het eerst waar we naar opzoek gaan de wildwaterbaan. De eerste keer gaan we samen, dichtbij elkaar. Dan weet ik precies waar de lastige stukken zitten en of het geschikt is om zelf af te gaan. Deze keer ging ik de eerste keer alleen met de drie kids. Dat was wel heftig, want Milan kan ik zeker niet los, alleen laten. Toen we bij het einde kwamen kwam ik zelf moeilijk weer boven water, maar kon gelukkig Milan wel boven houden. Wat een sterke stroming! Toen ik Dylan niet meer boven zag komen werd ik wel zenuwachtig.  Snel gaf ik Milan aan Justin die bij de trap stond en zo kon ik Dylan helpen. Hij was totaal in paniek! Hij kon niet meer boven komen en steeds kwam iedereen bovenop hem. Bleek later dat je daar moet springen! De stroming daar is echt te sterk, ik had er zelf ook heel veel moeite mee.

​Dylan was uiteraard erg bang geworden, maar ik wilde erg graag nog een keer met hem samen door de wildwaterbaan. Hij durfde niet. Ik ben toen nog met Milan en Justin geweest en hoorden toen dat we daar moesten springen. Dat heb ik aan Dylan verteld en vroeg hem nogmaals met mij mee te gaan. Hij had alle vertrouwen in mij en samen zijn we er door gegaan. Gelukkig was zijn vertrouwen weer terug en wilde hij nogmaals! En daarna nog heel veel vaker en ook zonder mij! Natuurlijk lette ik wel op bij het laatste stukje.

Zelf hou ik de kinderen wel altijd in de gaten als ze alleen in de wildwaterbaan gaan. Maar na 6 keer en meerdere keren goed op mijn billen en benen en… gestuiterd te zijn… Is het voor mij wel eventjes genoeg. Milan laat ik zeker nog alleen of met zijn broer er door heen gaan.

Blauwe plekken

Als je op de wildwaterbaan gaat weet je dat je eruit komt met blauwe plekken. Zowel de jongens als  ik zitten onder de blauwe plekken. Echt overal kom je ze tegen…
Maar goed dit ging over het wildwater rafting! Dit was helaas alleen voor kinderen van 8 t/m17 jaar en nee, het is me niet gelukt om door te gaan als 17 jarige. Was ook niet echt handig van de boys om mij daar mama te noemen (lol). Nee even serieus het had mij echt heel tof geleken om daar lekker door heen te racen. Hoe wilder hoe beter.

Wildwaterrafting

Wildwater rafting is een speciale activiteit die je vooraf moet reserveren. Met een speciaal board ga je dan de wildwaterbaan af. Deze actifiteit is voordat het zwembad open gaat. Dat is ook wel zo handig, zo hebben andere mensen er geen last van.

Het was zo mooi om de jongens zo te zien genieten!

Wil jij ook een keertje wildwater raften of een lekker weekendje weg, kijk dan eventjes op de website van Center Parcs

                       

 

         

1 reactie

  1. Nathalie - Volgmama zegt:

    Oeh dat zou ik stiekem zelf ook wel leuk vinden 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *