Zo handig zijn hairextensions!

hairextensions

Hairextensions

Als mama heb je niet altijd zin en tijd om uren aan je haar en make-up te besteden. De ochtenden zijn immers al zo kort, kids douchen, aankleden, ontbijten, schooltassen klaar maken en tussendoor moet je ook nog zorgen zelf  goed voor de dag te komen. Kids naar school brengen en dan is het de hoogste tijd om zelf aan het werk te gaan.

Maar als mama wil je er wel heel erg graag leuk en fasionable uitzien. Hairextensions bieden je vele mogelijkheden, gewoon lekker naar je werk, of voor een feestje of…. Wil je van kort haar een keertje naar lang haar of wil je juist een wat vollere coupe of… Met de OxY Hairextensions kan je vele kanten op.

Meer over de Oxy-Extensions

De oxy clips zijn zo ontworpen dat ze op een simpele, en veilige manier in het haar bevestigd kunnen worden. Met deze handige clips kan iedere vrouw dagelijks op een fijne manier haar haarlengte, volume stijlen.

Natuurlijk

Bij hairextensions vind ik het zelf wel belangrijk dat het er mooi en natuurlijk uitziet en dat andere mensen niet door hebben dat je hairextensions draagt. De Oxy clips worden gemaakt van het beste kwaliteit haar.  De Oxy clips (de hairextensions) worden gemaakt van mensen haar.  Het grote voordeel van de extensions van echt haar ten opzichte van een synthetische hairextensions is dat ze mooi en natuurlijk vallen met het eigen haar. Synthetisch haar heeft meestal een opvallende en onnatuurlijke glans. De natuurlijke glans van echt haar geeft weer hoe gezond en goed verzorgd deze extensions zijn.

De extensions wassen

De extrensions kunnen uitgewassen worden. Maar dit hoeft niet zo vaak, als je natuurlijke haar. Dit komt omdat de extensions niet op dezelfde manier vet worden als je eigen haar.

Het advies van Oxy hairextensions is dan ook om het slecht eens in de 15 à 20 draagbeurten te wassen.  Of mocht  je door gebruik van veel haarlak of andere styling producten, je haar niet meer in model kunt brengen. Hoe minder vaak je de extensions wast hoe langer ze meegaan.

Gebruik bij voorkeur haarproducten die sulfaat- en alcoholvrij zijn, omdat deze bestanddelen er voor kunnen zorgen dat het haar uitdroogt.

Een haarmasker die je een nachtje laat intrekken helpt het haar te herstellen en weer zijdezacht en glad te maken.

Het beste is om de hairextensions net zo te wassen als je eigen haar. Het beste is dus om eerst een shampoo te gebruiken en daarna een conditioner.  Je kan de hairextensions het beste laten drogen door ze op een handdoek te leggen, zo kunnen ze aan de lucht drogen. Niet afdrogen zoals je eigen haar dus.

Gebruik jij wel eens hairextensions?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *