Leuke kinderkledingenmerken

Leuke kinderkledingenmerken

Mijn jachtseizoen is al eventjes in volle gang… Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op de uitverkoop. Shoppen doe ik zowel online als offline lekker in het centrum met alles erop en eraan. Juist de combinatie is zo fijn en leuk. De ene keer lekker shoppenoline en lekker warm bij de kachel thuis.  Niet de kou en de regen in te hoeven gaan. En juist de andere keer lekker shoppen en sjouwen met tassen en genieten van alle heerlijke geuren van de eetgelegenheden. En natuurlijk ergens lekker neerploffen en lekker lunchen.

Shoppen online

Als ik online shop vind ik het altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken en nieuwe merken. Zo kwam ik laatst Wildstore.nl tegen. Hier kan je lekker online shoppen voor iedereen.  Ze hebben alles voor de kids, dames en heren…. En leuke koopjes nu in de sale. Deze ken ik nog niet zo lang, maar voor mij en de boys hadden ze wel wat leuke kleding.

Shoppen voor de boys

Sommige moeders vinden het lastig om te shoppen zonder kids. Voor mij is dat geen probleem. Zo weet ik de maten vaak goed in te schatten… Het ene kleding stuk is het andere niet en het valt bij sommige merken heel erg anders. Voor de een koop ik vooral rustige klding, terwijl de ander juist drukke kleding goed kan hebben en erg mooi vind.  Justin is wel wat kieskeurig, maar vaak weet ik dat ook wel goed in te schatten. Is het niets kan ik het immers ook zo weer ruilen of retour sturen. Ze hebben verschillende kinderkleding merken zoals: Bleu seven, Cars Jeans, Levi, Name it, B.nosy, z8 en nog veel meer leuke merken.

Welke webshops bezoek jij graag? En heb je vaste merken of koop je wat je mooi vind. Ik zelf het laatste, ik heb wel een paar favoriete merken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *