Stoere jongens kleding

Kleding maakt de man. Toen de jongens nog klein waren kon ik hen kleding uit kiezen. Nu met twee pubers in huis is dat wel anders. Ze vinden niet zomaar meer alles mooi of lekker zitten. De merken die ik altijd voor ze kocht zijn ze inmiddels ook wel ontgroeid. De webshops en winkels waar we meestal hen kleding kochten zijn ze ontgroeid.

Lounge kleding

Twee pubers in huis betekend ook twee smaken en keuzes. Zo is Dylan dol op lounge kleding. De kindermaten zijn ook voor Dylan wel verleden tijd. Hoogtijd dus om nieuwe webshops te ontdekken. Zo kwamen op de site van Hemd voor Hem, zij hebben echt van alles voor mannen en beginnende mannen. Loungekleding moet vooral lekker zitten en ook nog eens stoer zijn. Zo draagt hij graag hoodies, sweaters en thuis ook nog eens een stijlvolle joggingbroek. Een gewone joggingbroek trekt hij echt niet meer aan. Het moet echt eentje zijn waar je ook buiten mee gezien kan worden. Voor school draagt hij altijd een spijkerbroek. Het fijne is dat je met goede en mooie lounge kleding kunt mixen en stylen zoals jij het wel en optimaal kunt genieten van het draag comfort van de kleding. Dylan vind de Calvin Klein loungekleding helemaal geweldig.

Vrijetijdskleding

Na een dag op school, is het tijd om even lekker thuis te ontspannen. Voor Dylan is dit even lekker gamen. Hij doet dan graag zijn spijkerbroek uit en een lekkere jogging/lounge broek aan. Nog net iets meer dan de lounge kleding heeft de vrijetijdskleding vooral als doel, om te ontspannen. Lekker van je vrije tijd genieten. Uiteraard moet de vrijetijdskleding net zoals de loungekleding er casual uitzien en super lekker zitten. Vrijetijdskleding is een groot begrip waaronder veel kleding soorten vallen. Het is vooral aan de drager, wat vind hij mooi, wat zit hem lekker.

Het is super leuk om te zien hoe de boys hen eigen smaak en wensen hebben ontwikkeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *