Vakantiebeurs 2023 een leuk dagje uit

Vakantiebeurs Utrecht 2023.

Na jaren van afwezigheid is het eindelijk weer zover. De vakantiebeurs 2023 is een feit. We zijn massaal toe aan vakantie, leuke herinneringen maken.

Maar liefst vijf beurshallen bomvol avontuurlijke reisinspiratie

Je kunt helemaal in de vakantiestemming komen door alle leuke activiteiten. Zo kun je er meedoen aan een rollator race, indoor surfen, kun je in een duiktank een proefduik maken en kun je zwemmen tussen de haaien (met een vr-bril, dat dan weer wel). Of ontdek het Klimbos en klim tot maar liefst zeven meter hoogte. Je kunt koffie proeven in Rwanda. Er zijn verschillende terrassen van diverse streken. Hier kun je de lekkernijen en de sfeer uit het land proeven, om helemaal in de stemming te komen.

Reis inspiratie op doen

Wat ik zelf altijd zo leuk vind aan de vakantiebeurs. Alle landen zijn er zo’n beetje vertegenwoordigd. Je kunt dan ook echt alles te weten komen van een bepaald land en gebied. Van kamperen tot luxe hotelarrangementen, van actieve fiets- en wandelvakanties tot strandvakanties.

Duurzaamheidsroute

Er is ook een zo geheten duurzaamheidsroute. Hier kom je langs allemaal stands die duurzaam zijn. Ze hebben een sticker voor hun stand liggen.

In vakantie sferen

In elke hal is er van alles te zien en te beleven. Van dansen, muziek tot de lekkerste gerechten. Je kunt je in iedere hal weer onder dompelen in het vakantie gebied van de hal. Door alle leuke activiteiten, de muziek, de stands kom je helemaal in het ultieme vakantie gevoel.

Bij de stands kun je heel veel informatie krijgen van de mensen uit de regio of het land. Zo weet kun je heel gericht zoeken en vragen stellen.

Maak een bucketlist

Mijn kinderen zijn dol op de vakantiebeurs, ze vinden de activiteiten altijd leuk. De cadeautjes die je bij diverse stands kunt krijgen vinden ze ook erg leuk. Zelf heb ik een bucketlist van waar ik graag heen wil en die breid na een bezoek op de vakantiebeurs alleen maar uit. Mijn kinderen heb ik de opdracht gegeven, om ook te gaan kijken wat zij leuk vinden en ook een bucketlist te gaan maken. Ze gaan dan informatie zoeken op de vakantiebeurs. Wat ik zelf altijd erg leuk vind om te zien, is dat ze zelf ook met de medewerkers op de stands in gesprek gaan.

De vakantiebeurs is ieder jaar in januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dit is ook leuk om te lezen:

Vond je deze blog leuk? Deel ‘m met je vrienden! Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *